2010. március 5., péntek

Croissant á'la Limara...

Ezt semmiképpen ne hagyjátok ki, még az sem, akit rémít a tésztahajtogatás, mert valóban könnyű, a hajtogatások közti időkihasználásról pedig már írtam régebben. Szóval, nem kell őrizgetni. Betűről betűre követtem Limara leírását, ahogy van, úgy a jó, semmit nem változtattam, a mennyiségeket betartottam pontosan. (apának valószínű sótlan lesz) Ezen talán módosítok a későbbiekben. De hogy ez milyen könnyű lett kisülve, és hova lett a vaj?Így hogy eltűnt, és pillekönnyű, még az is előfordulhat, hogy Update1 csemege lett belőle, én már ráfogtam, úgyhogy az!! Most el kell dugni magam elől, hogy jusson a fiúknak is belőle. Mindenesetre úgy látom, ez a mennyiség nem elég a jövőben.


Megint hülye voltál Moncsi, melegen ettél belőle!

5 megjegyzés:

Macus írta...

Ugye milyen jó??

Moncsi írta...

Jó ám! És olyan gyorsan megült, hogy csak na. Éjjelre már a formázott megoldást választottam, így reggelre már szépen megkelt, hidegben.

Limara írta...

Gyönyörűek! :))

Tinkmara írta...

Csúcs ügyes vagy! És én se bírom megállni a melegen evést. A vaj NINCS is benne. ;))))

Moncsi írta...

Köszönöm, Lányok! Neked külön, Limara-Marcsi a receptért, és a profi útmutatásért!

2️⃣0️⃣2️⃣4️⃣.Szeptember 29.

Több, mint 2 órája bohóckodok ezekkel a képekkel, fészbúkra sehogyan sem sikerült többszöri próbálkozás ellenére.  A szöveget beilleszteni v...