2009. május 20., szerda

Kötőtű-baleset

A kedvenc 9-esem megadta magát, elvált a fa a szilikontól, mi módon tudnám őket újra összehozni? vagy mondjak le róla, még szerencse, hogy nem volt rajta kendő, csak üresen maradt a kezemben a vége. :))


Gyöngyi, mi a "pikónak" görcsölsz , mikor szebben megoldottad a Gyönggyel, "nomen est omen". Csecse lett, és ügyes vagy, de még nem akarok ismét horgolni.../na kezdődik a hiszti/

10 megjegyzés:

nöné írta...

Moncsikám, nekem pedig a múltkoriban a kedven 6-os feküdt ki, hasonló problémával pihen az asztalon. Erika azt tanácsolta, hogy valami rugalmas raginccsal essek neki. Még várok, Ágikám ígérte a múltkor, hogy a ragasztópisztollyal megpróbálja. Elmaradt, de most jön haza a hétvégén. Ha kész, referálok róla.
Pikó: tudom, hogy kell, csak nem oda esett, ahova kellett volna:o( De nekem így jobban is tetszik. A viselőjének is tetszik:o)))))
Köszönöm a dícséretet. És ne hisztizz, mert két nap múlva bizti hogy kész a Moncsi-féle All Shawl gigantikus méretben:oDDD

ercsu27 írta...

Egy csepp ragasztó. Én pillanatragasztót használtam.

Akkor azért akkorák a te kendőid, mert 9-essel kötöd?!?!

Moncsi írta...

Valószínű, hogy azért akkorák, és még fel is húzom a szemeket, laza a csuklóm.A pillanatragacsra én is gondoltam, de attól félek, "megeszi" a damilját. Már papucsnál fordult elő, hogy szétmarta, ahol ragasztottam. Apa ígérte, hogy hegeszt nekem papucsot, mert azt rekord idő alatt szoktam amortizálni/Csámpás Rozi létem miatt/. Gyöngyi, jó a poncsód, az is jól néz ki, ezt akartam írni. Ha kiöblíted, nem fog nagyobb lenni? Írtad, nem blokkoltad, azért kérdem.Erika! Ez az a fonal, amiből nekem csak az a kevés jutott, ugye? :((

nöné írta...

Moncsikám, már megint úgy röhögtem a szövegeden, hogy potyogtak a könnyeim, a családom meg az étkezőben rajtam röhögött:oDDD
Mármint a hegesztett papucsos poénon röhögtem jót.
A poncsó blokkolva van, Kicsikém, csak a nyakrészt nem feszegettem, hogy ne nyúljon ki nagyon.

Moncsi írta...

Akkor oké, nehogy ezt is Naggyá tegyed!

ercsu27 írta...

Igen, ez az a kék. Mennyi jutott? Asszem ki tudom pótolni neked, hogy egy cucc kijöjjön belőle, ha akarod. Csak én nem tudom olyan profin felgombócozni! :-)

Jucuu írta...

Csak nemhogy ez történt veled is? :DDD
http://ledanna.blogspot.com/2009/05/ismeros.html

Moncsi írta...

Háát, azért ez nem történhet meg velem, Judit!Nincs hozzá hajam. Erika, olyan 75 deka hiányzik, mert 95-öt kértem, összesen 2 kiló 10 deka jött, a 2.85 helyett, akkor kb. 20 deka van belőle. de lesz még ez a szín nekik? Mert akkor majd később pótoljuk, annyira nem fontos, most a zölddel kezdtem.

ercsu27 írta...

Jaaa, 75 dkg-om az nekem sincs, arra gondoltam, hogy egy kendőre valóra talán ki tudom pótolni.
Persze, lesz még ez a szín, csak pillanatnyi a hiány!

Tiszi írta...

Én a 2 komponensű ragasztót ajánlanám. Vagy az ékszerragasztót (ami tulképpen ugyanaz). :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rendszeres olvasók

Címkefelhő

"...ott születtem én..." (1) "crochet baskets" (1) "little girl"hat (1) "owl"mittens (1) ( násá nóvaja szobáká (1) Adamas shawl (3) Adamas shawl. (1) Aeolian shawl (11) ajándék (2) bag (1) baltic blossoms (2) calorimetry (4) crochet (2) crochet bag (1) crochet bolero (1) crochet butterflies (1) crochet butterfly pattern (1) crochet doilies (5) crochet hat (1) crochet shopping bag (1) crocodile stich (1) család (4) Echo flower shawl (1) ékszer (1) emlékezés (4) entrelac knitting (1) fingerless gloves (2) fokhagymás leváros kalács :) (1) fonalak (3) fülvédő (1) gail pattern (1) gail shawl (18) hájas tészta (1) happy birthday (1) Haruha scarf (1) Haruni shawl (1) horgolás (2) How to knit it? (1) idézet (1) Jaques Cousteau Hat (1) játék (2) kardigán (1) karikás ostor (1) kellokukka (1) kellokukka shawl (9) kenyér (2) kesztyű (1) kicsi-lány sapka (1) kiri (11) knitting (4) knitting bag (1) knitting hat (15) knitting hats (5) knitting needle (1) knitting sock (15) könyv (1) kötés (1) kötött (1) kötött sapka (6) kötött zokni (3) lábmelegítő (1) Laminaria (8) leaf and flower shawl (3) Leaf lace (1) Leafy Lace Scarf (1) legwarmers (1) lekvár és csalamádé (1) Mathilda's shawl (2) mittens (9) moncsi (1) olasz kezdés és befejezés (1) orange Gail (1) our new dog (1) pattern with Excel (1) pendrive-"coats" (1) pite (2) poncsó (2) pumpkin (1) rainbow (1) Rocco és Vinny (1) sajt (1) scarf (2) shawl (2) shetland triangle (6) short row heel (2) sock heel with short row (1) sock yarns (4) socks (6) South Bay Shawlette (1) Springtime Bandit (1) Stretchy Bind Off (1) Swallowtail Shawl (7) táska (3) tolnai gyapjú (1) Touch me (1) tömködős piramis (1) Trinity (1) túrófánk (1) unser neuer Hund (1) unser neuer Hund) (1) uruguay-i lace (3) wool yarn (3) yarns (5) yarns and needles from Finland (1) zokni (4) zoknifonal (1)