2011. február 23., szerda

Ismét beragyog az "Északi fény"...

Na, nem engem, inkább a köteményekre értendő, újabb két színvilágú fonalat szereztem be Mágnes-Ágitól, Leginkább a zöldes, ami elnyerte a tetszésemet, a kék alig akart csíkozódni, de megadta magát. Persze, ezek is a muszáj-kötések családját gyarapítják.






Már tudok aludni éjjelente, apa megjött a kórházból, de lényegében,amiért bent volt, nem szűnt meg probléma lenni. Valószínű, gyógyszerallergiája lehet, mert az öninjekciózásra kapott szertől is elég rendesen kiütődött, ma reggelre még egy "szilikonos szájfeltöltést" is imitált magának a mellékhatás eredményeként. Amúgy meg bárhol előjönnek rajta a lángolva virító kiütések, vasárnap ügyeletre ment, enyhítő gyógyszerért. Attól aztán elmúlt, de kétnaponta adnia kell magának a szurit, így ennek következménye a ma reggeli reakciója.

De, hogy mégse tudjak maradéktalanul örvendezni, hogy két hét után hazajöhetett, Bálintnak eltűnt minden irata, tárcástól, a kollégiumban, hát azokat beszerezni sem lesz egy sétagalopp, főleg, hogy hiányoznia is kell, és nem két fillér, de legalább a rohadéknak, aki elvitte, lett volna annyi becsülete, hogy miután kiszedte a pár forintot, tette volna jól látható helyre az épületben.


Majd alakul...



7 megjegyzés:

a Matula ikrek írta...

Fel a fejjel, minden rendbe fog jönni! ;o)
(Ez kicsit sablon-duma, de mindig elmondja valaki, és a dolgok nagyjából rendbe is jönnek, szóval lehet, hogy használ...)

Moncsi írta...

Erre gondolok én is, ne má' hogy csak rossz dolgok történjenek mindig...Köszi!

Ilona írta...

Nagyon szépeket kötsz megint, az a kék annyira finoman színes.

Irenka írta...

Szerencsésebb és egészségesebb napokat kívánok nektek!
A kendő nagyon szép!

zazálea írta...

ezek a lopások....

rozi írta...

Nagyon szépek a munkáid!

Berry írta...

Sajnálattal olvasom a gondjaidat! Remélem mielőbb megoldódnak, a betegek meggyógyulnak, az elveszettek megkerülnek! Addig is sok-sok búfelejtő munkát és perceket, órákat neked!

Környe Márciusban