2012. március 20., kedd

Fecske-Matilda és pamutzokni...

A zöld fonal Bucika kezemunkáját dícséri, már nem mai "gyerek", készült már belőle másik kendő is, és még mindig maradt belőle. A lilás pedig ős-uru-léc fonal, igyekszem az abból a korszakból felhalmozott készleteket apasztani. Szép méretes lett a kendő, és nem is fogyott el a 10 deka. A zokni pedig a tegnapi, Katával megejtett randevú eredménye, amikor is "hordtuk a Dunára a vizet" rendesen. Én ugyanis jócskán megpakolva fonallal indultam útnak, Kata pedig Németországból érkezett zoknifonalakkal lepett meg /nem pont ezekkel, de ez a márka, nyami :))/, valamint jó néhány motringnyi tolnai gyapját "fogadtam örökbe", hogy ezentúl nálam foglalják a helyet. :))) 


6 megjegyzés:

Kataca írta...

Ez az a szürke fonal? Ugye nem? Eszméletlen vagy...

Alkotókuckó írta...

Isteniek !!!
Én is épp most szeretnék elkezdeni egy csipkekendőt...ez lesz az első és nem tudom eldönteni, hogy melyik mintát kössem meg...

Melinda írta...

Jajj,de szépek egytől egyig!:D Gyors vagy ,mint mindig:D

Moncsi írta...

Kata! Az a szürke fonal, igen. A kendők már napok óta várakoztak blokkolásra.

Lente Julcsi írta...

Hű,az utolsó fotó nagyon jó lett!Olyan, mintha tavaszi gyepszőnyeg lenne friss, zöldellő mohával és az áttelelt avar darabkáival (hason fekvős nézetből :)

Moncsi írta...

Julcsi, az ehhez hasonló színvilág a kedvencem, akár ősz felől nézzük, akár tavasz felől...(még azért hasra nem fekszünk a hideg földön. :))

Környe Márciusban