2009. január 29., csütörtök

Mulasztásom igazolása

Nagyon nem tett jót nekem, mikor kezdett jobb idő lenni. Ahogy kisütött a Nap, elkezdett fájni a fejem, kb. 4 napon át. Azt hiszem, meg is keveredtem kicsit, mikor a horgolásokat elővettem, elcsábultam, és befejeztem a félbehagyott dolgokat. De tegnap ismét kötöttem, szintén befejezések vártak rám, kesztyűk ujja, és árválkodó zokni várta a párját. Képekkel még nem szolgálhatok, pótolni fogom.

Nöné/ Gyöngyi felhívására elkészítettem az írás "tesztet". Hát nem valami szép, igaz itt írtam a gépnél, lelógó könyökkel, van, mikor szebbre is képes vagyok, nálam ez "toll függő". Legszívesebben töltőtollal írnék, de most nem keresgéltem elő,( lehet, ki is száradt már). Az olyan romantikus. :)
Juditnak, Tiszinek, és Loma-nak adnám tovább a lehetőséget.

4 megjegyzés:

nöné írta...

Mónikám! Bocsásd meg szarvashibámat, rosszul írtam le a neved a nagy kapkodásban, meg két hányós-hasmenős gyerekápolás között! Valahogy tudat alatt arra állt a kezem. Ezer bocsi mégegyszer!!!

Névtelen írta...

Mielőbbi javulást kívánok! Azt mondták tegnap, hogy egy enyhe hidegfront érvényesül majd ma, amitől jobb lesz a közérzetünk. Reméljük!

Névtelen írta...

Nagyot nevettem a blog új címén! :DDD Szuper!

Anice kötős blogja írta...

Hú, most nekem is fáááj a fejem. Megyek aluudni.

Környe Márciusban