2009. február 10., kedd

Hát persze, hogy zokni...

Sikerült Siófokon a kedvenc fonal lelőhelyemen féláron hozzájutni az alapanyagokhoz, Bravo Color, és Shoeller Stahl fonalakhoz. Igaz, műszálasak, de a színek miatt, még ettől is eltekintek. A harmadik zokni pedig a Judittól beszerzett fonalból készül.



6 megjegyzés:

nöné írta...

Végre!!! Úgy eltűnsz napokra, hogy csuda! Szépek a színek. Az a borzasztó, hogy ilyen jó színek csak ilyen műizékben gyártódnak.

Moncsi írta...

Voltak gondjaink, de nem vészesek. Apuka múlt héten elindult epeműtétre, csütörtökön. Aztán kiderült, nem műthetik meg, annyira sok a vörösvérsejtje, hogy trombózist kapna. Most ezért jár a kórházba naponta, hogy kiderítsék, mitől van ez neki, és megszüntessék az okokat. Nekem meg a szokásos bajaim, migrén, és amit már nagyon unok, 32 éve, gondolom érted.

nöné írta...

Jobbulást kívánok Nektek!

ercsu27 írta...

Huuuuuh, micsoda zoknik! Nagyon jóóóóóóók! :-)
Jobbulást nektek!

Moncsi írta...

Köszönöm Nektek! Erika ezért is nem írtam Neked a fonalakkal kapcsolatban. Ha még rendelsz, akkor mindenképpen jó lenne tudni, mibe kerülnek, csak így van bátorságom hozzá. Főleg a zoknis fonalak érdekelnek, amelyek olyan szép mintát adnak. Köszi! Gyöngyi, olvasd el az e-mailjeidet!

nöné írta...

Oké, már megtettem. Az egyik sikerült, a másikra pedig ezt írja ki: "A kért meghívó nem található. Ellenőrizd, hogy pontosan másoltad-e ki az e-mailből a kapott URL-címet." Én nem másoltam semmit, hanem csak megklikkeltem a címet, és erre írta ezt ki. Most vajon mit kell tennem?

Környe Márciusban