2009. május 18., hétfő

"Hűsítő hullámok..."

Elkészült egy újabb Matilda-féle mintás kendőcske. Minden paraméterét tekintve a szokásos. Kicsit több "ritmus" van a színekben, mint a "csokis-csilisben". Igazából más minta nem mutat ebben a formában ebből a fonalból, és valamilyen megmagyarázhatatlan okból kifolyólag, nem áll rá a kezem, hogy más formát kössek, én a megrögzött "kendőtagadó" /március 5-ig/.Ezt egyébként pálmafák alatt kötöttem, ezért is voltam távol a blogtól/ez persze nem igaz, csak részben/majd világosodik mindjárt. Kép a megértéséhez...muszáj volt árnyékolás gyanánt felszerelni valamit a terasztető alá, annyira szívta magába a meleget. Így legalább az illúziója a tengerpartnak velünk van, legközelebb kiteszek egy nagy lavór vizet is, ha már tengerpart...

10 megjegyzés:

Melinda írta...

Óóóó, igazán klassz lett!:)

Moncsi írta...

Köszi, Melinda, lehet, mindjárt "eltolom benne a biciklit", postára

Kati írta...

Ez is szép lett:) Tényleg jól alakulnak benne a színek!!
De szerintem ma meleged lesz benne;)

Pálmafák alatt én is szívesen ücsürögnék:)

Moncsi írta...

Érdekes, mert nincs bennük melegem, viszont, mikor hűvösebb volt, éreztem, hogy van valami a hátamon.Télen fűt, nyáron hűt??

ercsu27 írta...

Nagyon tuti lett! :-)

És eszméletlen gyors vagy, mint mindig!:-)

Március 5. az, amikor még azt mondtad, te nem tudsz kendőt kötni?!?!? :-)

nöné írta...

Igen, igen, hogy mondta, őőőő nem tud kendőt kötni. Most meg ontja itt a szebbnél szebbeket. Már másba nem is bököd a tűidet, Moncsikám?

Moncsi írta...

Azt nem mondtam, hogy nem tudok, csak nem akartam, mert annyi sok szemet emlegettetek mindig. Majd esetleg zokniba, sapkába, mert a kicsi dolgokat jobban szeretem kötni( na EZT mondtam:)/.Erika, írtam sms-t, majd megbeszéljük, valamit megint kifelejtett az a jóasszony?

Maria írta...

Ez is nagyon szép lett /minta tárolva :-)/.

Kati írta...

Amintát én is elmentettem
Tényleg nem volt benne meleged_? Végülis természetes anyag;)

Moncsi írta...

Másikban mentem, de azért 30 fok felett még nem próbáltam.

Környe Márciusban