2010. április 20., kedd

Zöldike...

Mivel blokkolatlan állapotban van ez a Lami, csak a szegélyt tudtam rendesen fotózni, hogy lehessen is látni belőle valamit. A virágok még összehúzódva vannak. Sajnálom ezt kitenni a szokásos blokkoló helyre, kerítés, valami mást kell kitalálnom.

12 megjegyzés:

Ilona írta...

Nagyon gyorsan megkötötted, csodálatos lesz. Ha kitalálsz valami jó kis blokkolásos helyet, mutasd meg. Nálam ez a legszűkebb keresztmetszet (nagyon nem szeretem). Ja, küldtem a mintát.

Maris írta...

Na azér', Moncsi :-D Már azt hittem, belassultál :-D

Blokkolás: polifoam, padlószőnyeg?

Melinda írta...

Ami látszik belőle, az csodaszép!
Majd mutasd teljes szépségében is!:x

Tinkmara írta...

Nagyon tetszik a színe, Moncsikám. :)

Piszke írta...

Moncsi, néhány napja figyelem a munkáiadt. Elég snasszul konganak azok a szavak, hogy nagyon szépek. Gyönyörű kendőket kötsz, de egy gondolat motoszkál a fejemben: nem lehet, hogy neked motor van a kezedbe építve? :D Valami fantasztikus tempót diktálsz! :)

Maris írta...

Speedezik ám titokban. Nem tudtátok?
:-D

Moncsi írta...

Az érdem a TANÍTÓMESTEREKÉ! Ercsu, Nöné, akik rábeszéltek jó egy éve, hogy csak csinálgassam...

bucilla írta...

Nagyon jó ez a zöld!!! Igazi Laminária... találj ki valami jó kis blokkoló helyet, mert kíváncsi vagyok rá egészben is, úgy az igazi;)

Timici írta...

szépséges!

peony írta...

A blokkoló hely több helyen is szűk keresztmetszet... Nálam vagy a padlószőnyegre terített törölközők, vagy az ágy szolgál erre a célra, most, hogy már jönnek a szép idők, ezek a lehelet-vékony kendőcskék gyorsan megszáradnak...

Piszke írta...

Értem én a tanítást, de a gyorsaságot nem. Vagy a tempót is el lehet tanulni, hogy 3 gyerek mellet, ilyen sebességgel..., mert akkor azonnal beiratkozom egy intenzív tanfolyamra. :D

Moncsi, remélem nem bántalak meg vele, de megkérnélek, hogy nézz be hozzám! :)

Namata írta...

Nagyon szép , igazi tavaszi darab .:)
De azt én sem tudom , hogy a csudába kötsz ilyen gyorsan ?

Környe Márciusban