2010. június 8., kedd

Ez is én vagyok...

Köszönöm! Keresem! De annyira idegesnek érzem magam. Depresszió??? A pénzeltűnés sem oldódott meg, és a gyerek sem mond semmit! Csak, hogy ellopták. De ki, hogyan, hogy semmi nyom. Nagyon remélem, hogy nem "védelmi pénz" lett belőle. A sok "köcsög amerikai filmben" mit sugallnak folyton? (Persze, tudom, van a távirányítón egy gomb, amivel segíteni lehetne a problémán.) Ha iskolás a téma, akkor csak a terrorizálás, és, hogy ott aztán mindent lehet, abban a k...va nagy liberalizmusban. Mi meg isszuk a levét, mert más se folyik a médiából. Csak az agymosás. Aztán az agymosottakkal azt tesznek, amit akarnak. A tanulásra nem ösztönöz egyik sem, az ciki. Minek, ha más 4-5 tárgyból bukásra áll.Ilyen hivatkozásokkal magyarázza a rosszabb jegyeket.

(Amúgy elbújni nehezen tudok, nincs itthon olyan vastag törzsű fa, ami mögül ki ne látszanék.Valamint minden sarokban van valami fonalas halmaz.)

4 megjegyzés:

nöné írta...

Babám, azért a humorod még megvan. Ez is egy Moncsi-szelet:o)
Vigyázz Magadra!

Macus írta...

Szerintem is megvagy, csak a depi mögött/alatt. Abszolút átérzem a helyzetet (depi)...
A suliban folyó dolgokról meg inkább egy szót se szólok, egyszerűen félek visszamenni dolgozni, pedig nem vagyok már nyeretlen kétéves.
Biztosan kiderül ez is,reméljük, nincs a háttérben semmi "amerikaifilmes". Persze az se jó, ha csak simán lopnak a gyerekek.

Ilona írta...

Az is lehet, hogy az ismét elkezdett tiroxinok hatása. Legalábbis nekem azt vízionálta az orvos, hogy harapni fogok.
Te Moncsi! Elmúlik ám ez is!

Lente Julcsi írta...

Igen,határozottan vagy :))

Környe Márciusban