2010. június 13., vasárnap

Gyors jelentés...

Bocsi, nem voltam két napig.
Bucika!
Kaporinvázió volt a kertben, mindig annyi van, amikor meg kellene, ubihoz, addigra elvirágzik.De vetettünk külön erre a célra, hátha...de most meg ubi nem lesz.Ja, és ma sütöttem bucikat, meg zsemlét, apa"meg is dicsért" azt inkább nem írnám le, az "idétlen fehérnép" kifejezés csupán "ipari tanuló" ahhoz képest, amit ma mondott, mivel fűtöttem, mondjuk elment itthonról, akkor minek verte a ...milye van neki?


Julcsi!

Negróka igen az, de sokszor az ártatlan bárány tekintet mögött ott a vadállatja ám. Reggelre rendszeresen szétpakol a hátsó udvarban, rossz seprűk, gereblye, kapa, szanaszét hurcolva, a csatornát előszeretettel dönti le a helyéről, aztán görgeti. A lábbelik elhurcolásáról sem szokott még le, és a zoknik is a kedvencei, pedig kinti, kerticipősek. (vagyis: büdik)

2 megjegyzés:

bucilla írta...

:) Imádom! Képzeld tegnap ért be az első idei kovászosom, de annyira sz.r lett:( az uborkának is lehetett baja, de valahogy nem úgy forrt, ahogy szokott, nem lett olyan szódás vagy mi:)....szerintem már a kenyerek se a régiek...biztosan nem kovászos kenyér volt.
Most már jó lenne valami kötést is látni tőled babám;) Puszi

a Matula ikrek írta...

A kutyák, meg a büdi zoknik: anyukámék rottweilere, Bubu (pont ilyen okos :)), előszeretettel nyalogatja a lábunkat nyáron, mikor vagy papucsba-szandálba izzadtunk bele, vagy ha ugyancsak a kertből jövünk, és még poros is ráadásul. :) Emellett ő a lábtörlők réme is volt, amíg nem sikerült beszerezni egy olyan darabot, aminek az anyaga leginkább is üvegmosó kefére hasonlít, azt valamiért respektálja. :)

Környe Márciusban