2011. február 1., kedd

Ha hiányoznék...

némi előleg belőlem, amik az elmúlt két hétben készülgettek.Két Lami, egy Gail, Knitpicks fonalakból, és Barka Kolibriből, de már itt toporognak a következők, na persze, most belepistultam a Lamiba, mert végre értem a mintát, a vége felé levőt, nem kell folyton mantrázni, hogy áthúz, összeköt, ráhajt, ráhajt, mert már sikerült közben gondolkodnom is, a kendő viszont gyarapodott, és nem is rontottam el. Aztán kis felüdülés gyanánt Barka Cinege-Boleró alakulgat Echo Flowerré, minő meglepetés, csak a csillagsorokat hagytam ki, de muszáj volt virágokat hurkolásznom.

Amúgy olyan feszült vagyok, mint egy felajzott íj, mindentől ideges leszek, mintha más elvégezne bármit is helyettem, de úgy érzem, folyton elkések, lekések...

De ma végre lezárult az első szakasz a pályaválasztásban, most a felvételi eredményeket várjuk, holnap lesznek elérhetők, aztán kezdődik az egész elölről, hogy az mire lesz elég. Viszont nagyjából majdnem lényegtelen, mert nem tudunk változtatni rajta. Gyerek szerint jól sikerült, de ezt jobb, ha elosztom kettővel, és talán reális értéket kapok.

Képeket később készítek, mert az összes elem lemerült, lehet azokat kellett volna szopogatni, hátha a feszkótól feltöltődnek.




4 megjegyzés:

nöné írta...

Ez a szopogatósdi nagyon jó:oDD
Szorítok, hogy úgy legyen, ahogy a Fiatalúr szeretné!

Moncsi írta...

Köszi, Gyöngyöm! Bár a fogalmazás kissé pongyola volt, mert MÁST SE szopogattam... :))

Macus írta...

Moncsi!
A szöveged a régi, imádom.
Most látom, hogy nyilván nem frissült nálam valamiért a blogod, mert az utóbbi bejegyzés gyönyörűségeit még nem volt szerencsém megcsodálni.
Most ideírom, hogy szuperek. :))

Moncsi írta...

Macus, köszi Neked is. Szépen néznék ki, ha még a szövegem sem lenne a régi, ezt legalább nem veszi el tőlem senki, és semmi, az agyam sajnos fordítva van beakasztva, mert a hülyeség az ösztönből jön, de ez az, ami át segít ezen-azon.

Környe Márciusban