2011. március 11., péntek

Ahogy betévedt, úgy ki is...

K É S Z !!

Végül is 77 magyar... nnnem népmese, hanem nagyinégyzet lett, de valahogy nekem úgy tűnik, minden elhorgolt gyapjúméter, valahol újjászületett másutt, mert újfent átnéztem a készletet, és mintha nem hiányozna belőle. Talán lesz még egy ehhez hasonló akcióm, a vége felé már futószalagon horgoltam, először a közepét a négyzeteknek, aztán csak hamarjában körbe, és össze...Még nem is mértem meg, mekkora, de egy testet bizonyára betakar, még talán az enyémet is, azt a habot. A körítést kéretik elnézni, mert csak odadobtam az ágyra, annyira akartam már fényképezni. Kicsit lehet, merész az a lia-sötétkék, de a melírozottban mindkét szín szerepel, ezért bátorkodtam őket házasságra kényszeríteni, nekem tetszik a végeredmény!!!


Más: Kissé mintha fesledezne a gondok szövedéke körülöttünk, tegnap rábukkantam a középiskolai felvételi rangsorra, és a 6 iskolából, ahova jelentkeztünk, 3-ba biztos felvételt nyert Balázs,( 6., 9., és 44. helyen) a többi iskolánál még nem volt fent a honlapon a lista. Most majd megint jön a dilemmatyizás, hogy a sokból, hova is, de milyen jó érzés, hogy mi választhatunk...







14 megjegyzés:

Andicsek írta...

Gratula a takaróhoz, naaaagyon szép! Gratula a Gyermekhez is! Nagyon jó érzés lehet valóban, hogy a választás joga a Tiétek!:)

Kriszta írta...

Húú, nekem nagyon tetszik a takaród, gratulálok a kitartásodhoz, szép lett a végeredmény!
A gyerkőchöz is gratula, szép eredményeket ért el!

Moncsi írta...

Kösz, Lányok! Hááát még, ha tanulna is!! De az istenért nem lehet abba kemény fejébe beleverni, hogy az ő érdeke, szakközépben azért ez a hozzáállás kevés lesz, de csak megjön az esze! Ebben reménykedünk apával.

ercsu27 írta...

Klassz lett a takarókád! :-)

A csemetének meg majd csak megjön a harvi kedve4 :-)

Moncsi írta...

Köszi! Tűkön ülök, most hozza a postásom az Amelie-t, mindjárt...

Kataca írta...

Tök jó lett a takaród!!!!

A gyerek egyetlen nyár alatt rengeteget tud változni, ezt láttam a fiamon amikor oviból iskolába került. Nekem mindig azt mondta az Apukám, hogy okos ember más kárán tanul a hülye meg a sajátján se...ezt kell hogy elhiggye.

a Matula ikrek írta...

Állati jóóóóó lett!
Minden színe úgy jó, ahogy van.
Gratula szintén a gyerekhez is, a tanulásikedv hiánya típushiba, talán, ha azt tanulhat, ami érdekli, javul a helyzet... :o)

Moncsi írta...

Környezetvédelem, kertészet, informatika- ezek a lehetőségek, ezek közül választ majd. Egyébként, Matula Lányok: nem típus, hanem GYÁRTÁSI HIBA ! :))))

Lente Julcsi írta...

Klassz lett a takaró,jó "kis" munka lehetett vele:o)
A sulihoz gratulálok!

Zsófimamája_Gabi írta...

Ez így szuper, ahogy van:))

Az tényleg jó, hogy lehet választani. Legalább nem kell kényszermegoldás:)

peony írta...

jaj, én beleőszültem volna egy ekkora takaróba... a "stash"-nak (vagyis a fonalkészleteknek) meg fura tulajdonságai vannak... szaporodik ha nem nézel oda... ha kiveszel belőle, még töbet követel...stb

CathlenKata írta...

Csodás lett a takaród, én mintha lemaradtam volna 15 kockával:-D
A gyereknek gratulálok és kívánom jól válasszon!

Gabella írta...

Nem rossz!

Irenka írta...

Jó lett a takaród! Gratulálok a felvételikhez! Jó töprengést a választáshoz!

Környe Márciusban