2011. április 19., kedd

Rajt-cél győzelem...

a felvételin. Az első helyen jelölt, és ott is hagyott iskola lett a befutó, egy hónapja még a 84. helyen álltunk, és csak 30 fő kerülhetett be. De a nagyon segítőkész és kedves iskolatitkár hölgy tanácsára nem változtattunk sorrendet, mondván, jók az eredmények, és nem lehetett tudni akkor még, hogy akik előttünk álltak, hányadik helyen jelölték az iskolát. Ezek szerint minimum 54-en estek ki Balázs elől, így vették fel. Ő már nem reménykedett benne, ezért abba élte bele magát, hogy ugyanoda mehet, ahova Bálint is jár, kolesz, B.Boglár, emiatt kissé emésztésre szorul a dolog, de talán elfogadja, hogy ez sem lesz rossz. Annyira a koleszos életért már mi nem rajongunk, látván, hogy Bálint tanulmányi eredményei lefelé ívelést mutatnak.

MÁS:

Kicsit UFO-tlanítottam, találtam pár terítő kezdeményt, a fehér még nincs így sem kész, de van remény...

Valamint az egyik német zoknis blogon láttam a zoknitojást, vagy tojás zoknit? Mindenesetre kipróbáltam és bejött, haladós, nem kell agyon szaporítani, és passzolt bele a tojásom. (lehet, hogy páros tojásra is kötök hasonlót, elég hűvös van idebent, és már nem nagyon akarunk fűteni hahaha)




5 megjegyzés:

Ilona írta...

Júj de szuperek ezek a tojások. A terítők is nagyon szépek, de a legeslegszebb, hogy sikerült a suli ügy.

Macus írta...

A sulihoz gratulálok. Mi még várunk.
A terítő gyönyörű, a tojások is jók a zoknifonalból, tetszenek.

a Matula ikrek írta...

Minden szép szokás szerint! :o)
Tanulási ügyben meg még reménykedhetsz, hogy nincs két egyforma gyerek, hátha Balázs felfelé ível majd! ;o)

Moncsi írta...

Balázs könnyebben tanul, csak lusta, mint az...anyja. Bálint meg kifáradós mikor hazajön hétvégén kialussza a földből a krumplit is. De most lesz egy kis szünet, talán feltöltődik.

Tündérlátta írta...

Gratulálok! Kitartást neki!

Környe Márciusban