A Rama Sütigyár oldalán lőttem ezt a receptet. Muszáj frissíteni a repertoárt, mert rájöttem, azért nem szeretek sütögetni mostanság, mert csak az unásig készített sütijeimet tudom felmutatni. Ezért körülnéztem itt, és találtam pár jónak ígérkező zsírpárna növelő kalóriabombát.Ez kimondottan ebbe a kategóriába tartozik, mert ezer kiló cukor van benne, de mellette baromira finom lett, és semmit nem változtattam rajta. /Bár lehet, hogy a liszt-margarin arányon kéne.../.
Egy nagyon hasznos tanács, ha valaki nekifogna: mivel a tészta elég lágy, és a sütőlapra helyezés után kellene a diós habbal megkenni, viszont az első lap után forró a sütőfelület, ezért ajánlatos azt lehűteni, én vizet engedtem a nem használt oldalra, ha forró marad, akkor a tészta is szétkenődik a habbal együtt. Majdnem beleszaladtam ebbe a csapdába.
2011. október 28., péntek
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
2️⃣0️⃣2️⃣4️⃣.Szeptember 29.
Több, mint 2 órája bohóckodok ezekkel a képekkel, fészbúkra sehogyan sem sikerült többszöri próbálkozás ellenére. A szöveget beilleszteni v...
-
Jó,hogy fél 11-re kialudtam magam este. Legalább hallhattam a lázas ködben, ami szorongatta az agyamat,a visszahangzó napi okosságot. NEM A ...
1 megjegyzés:
Én a helyi újságból szedtem ki ezt a receptet egyszer, azóta nem sokszor, de kétszer legalább megsütöttem, és amilyen macerás, annyira ötcsillagos. Kérhetnék egy-két szeletkét? :o)
Megjegyzés küldése