2009. április 9., csütörtök

Agyam menése...

Éppen láncoltam a 10 a sokadik hatványon számú szemet a "sivatagi csodakendőmön", mikor kivágódott a mélyben, leghátul a tudatalatti kiskertajtóm, és a "Megkötöm lovamat..." kezdetű nóta dallama "lovagolt" be rajta, hát a szöveget én adom hozzá, összefoglalva eme ténykedésemet. /mindenkitől elnézést, ha túlontúl nyakatekert vagyok, ez már a vég kezdete? /

"Kötöttem csodámat
bíbor gyapjacskámból,
Kötögettem egyet
minden egyes chart-ból.
Yucca és Agave
hamar készem lettek,
Edge setup és Main edge
sok fonalat ettek."
/ moncsi/

Sajnos tényleg sok belement, a második 25 dekásból is legalább a fele, így már még egy kendő nem jön ki ebből a színből, pedig olyan szép, olyan borvörös/?/ a képen nem látszik, mert nappal szemben fotóztam.
Méret: 340*135, és nem értem, miért lesz nekem mindig ekkora, mikor ugyanabból kötünk, nagyon nem is erőszakolom, hogy nagy legyen, csak amennyire engedi.Ennek még az árnyéka is lenyűgöző.

4 megjegyzés:

Melinda írta...

Hű, Moncsi, nem vagy semmi! Szinte naponta egy kendő!;)))) Ez is csodálatos, gratulálok! És egyértelmű a művészi hajlam, ha már dalokat is költesz!:D Nekem tetszik a nótád!;)))

Moncsi írta...

Köszi, Melinda, tegnap/ma/ éjjel is ezen dolgoztam, de néha már szétesett a figyelmem, így abbahagytam. Azért a "költés" túlzás, de ennél bárgyúbbakkal is lettek már "sztárok" a művészvilágban.

nöné írta...

Egy kötögető sztár? Nem is lenne rossz:oDD

Moncsi írta...

Inkább: Rosszabb már nem is lehetne!! :))

Környe Márciusban