2009. április 8., szerda

A kötés éltető ereje...

"Több mint 42 órát volt saját háza romjai alatt egy 98 éves asszony az Ambruzzo tartománybeli Tempera városában. Egy mentőkutya talált rá. Semmi baja nem történt. A tűzoltóknak azt mesélte, hogy kötögetett, amíg várta a mentőket."

5 megjegyzés:

Babi néni írta...

Erről a "Halálos nyugalom" c. film jut eszembe (Nicole Kidman, Ed Harris): A férj süllyed egy hajóval, miközben egy pszichopata meglovasította az ő hajóját a feleséggel, akit feltehetőleg meg fog ölni. A férjnek már csak az arca látszik ki a vízből és még pumpál a szivattyúval, mert a hajó az egyetlen esélye, hogy a felesége után mehessen és megmentse (végül persze az asszony menti meg őt)...

Kriszta írta...

Nem semmi, én nem biztos, hogy nyugodtan, higgadtan bírtam volna kötögetni egy ilyen helyzetben. Mindenesetre minden tiszteletem az idős hölgyé :)

Moncsi írta...

Szerencsés túlélő, igen, az elnökük meg azt mondta, fogják fel kempingezésnek, hogy sátorozhatnak, mert összedőltek az otthonaik. (Na, még egy "beutalt" a politika színpadáról)

Maria írta...

Azért egy ilyen elnöki beszólásra én azt mondtam volna, oké, cseréljünk, fogja fel ő annak, én meg megyek a villájába lakni, majd onnan én is tudok biztos háttérrel észt osztani másoknak.
Az eredetihez: ha levegője és ehhez elegendő mozgástere volt, szerintem a lelki egyensúlya megőrzésében rengeteget segített neki egy ilyen elfoglaltság. Gondold el ilyen helyzetben, tétlenül várni, jön-e valaki.

Kati írta...

:D
talán nem is hülyeség, hogy a kötés stresszoldó!:D
Én ma reggel már a kávé előtt nyúltam a kötötűimért... kezd beteges lenni:D

Környe Márciusban