2009. április 16., csütörtök

Laminaria in blue

Igazán félve teszem fel, és egyáltalán nem akarnám, hogy bárki rosszul érezze magát miatta, de muszáj befejeznem a sok félkész darabot, tehát ezért vagyok olyan gyors, mert egyszerre többet kötögetek. Ennél csaltam a mintával, mert nem akartam túlzásba esni a méretét illetően, a Blossom chartot csak kétszer kötöttem le, a 4 vagy 8 helyett. Éppen elég lett a fonal is, és elfogadhatóak a paraméterek.( még befedi a hátacskámat) 235*120. Kissé homályos, már naplemente után tudtam csak fotózni, igazán meg sem száradt, azért majd lesz jobban látható képem is róla.

5 megjegyzés:

Kriszta írta...

Azt a... nem semmi vagy ám :) Ilyen messziről is nagyon szép :)

nöné írta...

Ez is szép, mint a többi! Irigyellek, hogy ilyen töretlenül kötögeted sorban a kendőcskéket, én most válságban vagyok:o((( Nekem is sok megkezdettem van, de valahogy egyikhez sincs kedvem, meg időm sem nagyon, és este csak az alvás jár az eszemben:o(((

Babi néni írta...

Ennek hihetetlen szép színe van. :o)

Melinda írta...

Abszolút magamra vettem a kezdő sorokat!:DDD És rosszul nem érzem ám magam, mindig örülök, ha újakat mutatsz.;))) A tempód pedig lenyűgöz!:)))

Ez a darab is csodás lett, imádom a színét is!!!

Kati írta...

Dehogy érzem magam rosszul:D !! Versenyt ugyan nem kötnék veled... de nagyon jó csodálni az újjabbnál újjabb dolgokat;) úgyhogy pakold fel nyugodtan ami épp kész!

Környe Márciusban