2009. április 3., péntek

Megmértem...

Végre rászántam magam, és kifeszítettem ezt a csöppséget. Jól látszik, hogy nem volt elég két oszlop köze a művelethez, és éppen csak elfért függőlegesen is, bár még nyúlt volna. Társbérlőket keresek, igazatok volt. Méretei: 340*140. Szerintem ez a két szín a legrugalmasabb, és talán még a rozsdabarna. Nemsokára az is kiderül.

8 megjegyzés:

Melinda írta...

Te jószagú atya úristen!:D Gigantikus lett!:)))

Moncsi írta...

A számból vetted ki a szót, Melinda, de olyan jól néz ki, csak még azt kell kiötölnöm, mivel rögzítem magamon.Emlékszem nagyanyámra, aki hátul megkötve hordta berliner kendőjét, de hát erre mégsem gondolok komolyan. Majd odaszegezem valahogy. :)

Kati írta...

Ez tényleg hatalmas!!:D és nagyon szép!
nem csodálom, hogy a végén már harapós kedvedben voltál.:D

Moncsi írta...

Ebben a formában már fel sem fért a függönyre, pedig elég nagy ablakunk van./és régi/ Ha még egyszer nekiállok, akkor elég lesz a négy Yucca minta, akkor talán lesz kedvem a szép szélét is elkészíteni.

nöné írta...

Nem vagy semmi, Moncsi! Nézzél bizsu boltban olyan kontyfogót, ami beledugós, vagy rendelj a Meskán Kricsár Annamáriától. Nem vagyok érdekelt a dologban, nem azért reklámozom:o)

ercsu27 írta...

Húúúúúúúúúúúúúúú! Óriási lett a szó minden értelmében!
Batyu úton! :-)
Annamáriától én is vettem több sáltűt is, és kontytűt is használok. Az egyik pont olyan, mint egy hullámos görbe bot, a másik meg egy kétágú villa, az is fából..

Melinda írta...

Moncsi!:) Mindenképpen mutasd majd magadon is! Olyan kíváncsi vagyok, hogy mutat rajtad ez a szépség!:)

Moncsi írta...

Háát, ha magamon mutatom, oda a szépsége! :)), de majd igyekszem

Környe Márciusban