2009. szeptember 7., hétfő

...horgol egy kicsit...

Muszáj volt már kipróbálnom, tudok-e én is szütyőt? Tudtam. Bár mű a szál, de hamar meghurkoltam, legközelebb valami nemesebbe bökök. Mondjuk pamutba. A benne látható boltokban megüresedett nyalókás dobozokban tartom a horgológombócaimat, van belőlük pár darab a szobában, és már kaptak ígéretet arra, hogy ki lesznek hajítva. :(( A másik is új próbálkozás, kislány sapka, kötöttben már készült ilyesmi, de most e technika volt a kívánság. A színek csalósak, ennél szebb azért, nem virít ennyire. Viszont modellem nincs, így maradt a régi módszer, vázára próbáltam rá. Nem szólt, hogy szorítaná. :))

4 megjegyzés:

nöné írta...

:o) Legalább e modelled nem felesel vissza a beállításoknál:o)
Bejegyzésed első részéhez: számomra egy percig nem volt kétséges, hogy tudsz szatyrot készíteni! Ez nem kérdés! Jut eszembe, nekem is ott van félkészen egy kötött változata...

ercsu27 írta...

Nagyon tuti! :-)

Babi néni írta...

És ha én is kipróbálnám? Mekkora pálcákat kell készíteni?

Mondjuk nekem egy német textil bevásárolószatyorban vannak a horgolófonalaim, de a tied jobban tetszik (és itt nem a nyalókás dobozra gondoltam). :o)

Moncsi írta...

Köszönömök! Első pár körben egyráhajtásost csináltam, aztán meggyorsítottam, és kétráhajtásosokkal folytattam. A szélét megint egyráhajtottam.

Környe Márciusban