2009. október 28., szerda

Képben vagyok...

Némelyik kép a szokásos, "moncsi" stílusú, csendéletekkel a háttérben. Az önarcképen pedig szintén sikerült "kiöltöznöm", kitaposott nyakú pólóba. Ja, a lényeg: voltam fodrásznál, és nyitva volt! :)) Most ezzel a hajzattal elleszek megint pár hónapig. Holnap reggelre olyan dizájnos, és trendi lesz, hogy a legmenőbb stylistok sem tudnának ennél jobbat. Mindkét oldalról elfekszem, és az egész egy kakastaréjban fog összetornyosulni. Ha nem baj, erről nem készítenék fotót, még valami környezetterhelési bírságot szabnának ki a fejemre. :)

13 megjegyzés:

Kriszta írta...

Nekem tetszik ez a dizájn :))) És nagyon ügyesen, gyorsan sok szépet készítettél!!! :)

Moncsi írta...

Köszi Kriszta! Jobban szeretem én is a rövid hajat, mert olyan vékonyka szálú, hogy így, ha összeborzolva szárítom, akkor többnek látszik. Apa mindig morog, hogy miért nem növesztem meg, de alig nődögél. Akkor is csak a fejemre lapul. Inkább ez a tépett fazon jön be.

nöné írta...

:o) Megint megmosolyogtattál a szövegeddel!
A sapikák és kesztyűcskék aranyosak, gyors vagy ezekkel az "apróságokkal"!

Macus írta...

Van eredmény, úgy látom. Jöhet a hideg.
Jó a szöveg is!
Más. A friss képeden nagyon hasonlítasz a gyerekkori barátnőmre, akiről egyszer írtam is a blogban, akivel a barátságunk már közel 30 éve tart.

Moncsi írta...

Gyöngyikém! Rád gondoltam, mikor írtam, tudtam, Te biztosan fogsz nevetni, és persze a többiekben is bíztam ez ügyben!Macus, azt mondják mindenkinek van hasonMása (Szergejnek biztosan :O/, miért én lennék kivétel? Bár a nevemet, lánykorit, tekintve, nagy a valószínűsége, hogy azzal egyedülálló vagyok a világban, és ez naponta arra késztet, hogy legyek erre büszke.

Timici írta...

szépek az "aprókák"
hajad nagyon csini;o) nekem is az a bajom mióta levágattam, hogy folyton elalszom:( a hosszút ugye nem lehetett, de kényelmes is volt! persze ezt meg nem kell annyit szárítani, úgyhogy 1:1 :D

Zsófimamája_Gabi írta...

Moncsi! Nekem is ilyen a hajam, reggelre mindig elfekszem, jobbról - balról.
Az én technikám: reggel bevizezem mindkét oldalról, törölközővel megdörzsölöm, és fésülöm, esetleg habot is teszek bele, magától szárad, illetve kezemmel "turkálgatom" :))... ugyanis hajnali 5-kor nem szívesen ébresztem a családot a hajszárító zúgásával:))

ilonamamzi írta...

Moncsi! Nekem mind tetszik, hajaddal sincs semmi baj, nagyon vagány így. Ha lesz még időd és kedved, egy kis melír is mehet bele.
Az alkotások is szuperek.

ercsu27 írta...

Írtam megjegyzést még reggel, hoooooool van???? :-(

Anice kötős blogja írta...

Én nem látom a háttereket, csak az előtérben lévő dolgokat.

Lehet, hogy hamarosan leutánzom a séródat, nem baj?

Moncsi írta...

Nem baj, Anice, könnyen kezelhető. Ha jól megnézed azért lehet látni, hogy vannak ott dolgok a háttérben, és mindig, mikor a fürdőszobában fotózkodom, a törülköző is belelóg. :))

Maris írta...

Tök jó a hajad, Moncsi! Nekem nagyon tetszik ez a Pistike-fej, hordtam is ilyen hajat egy ideig, vagy tán még pistikésebbet :-)

Az a jó, hogy ha elfekszed, akkor is könnyű megigazítani, mert csak benedvesíted vizes kézzel, és átmész rajta hajszárítóval, az nem baj ha kócos, pont az a lényeg :-)

Moncsi írta...

Köszi, Maris, neked is.Jó, hogy elfekvéssel kialakítható, mások ezen órákon át dolgoznak.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blogarchívum

Rendszeres olvasók

Címkefelhő

"...ott születtem én..." (1) "crochet baskets" (1) "little girl"hat (1) "owl"mittens (1) ( násá nóvaja szobáká (1) Adamas shawl (3) Adamas shawl. (1) Aeolian shawl (11) ajándék (2) bag (1) baltic blossoms (2) calorimetry (4) crochet (2) crochet bag (1) crochet bolero (1) crochet butterflies (1) crochet butterfly pattern (1) crochet doilies (5) crochet hat (1) crochet shopping bag (1) crocodile stich (1) család (4) Echo flower shawl (1) ékszer (1) emlékezés (4) entrelac knitting (1) fingerless gloves (2) fokhagymás leváros kalács :) (1) fonalak (3) fülvédő (1) gail pattern (1) gail shawl (18) hájas tészta (1) happy birthday (1) Haruha scarf (1) Haruni shawl (1) horgolás (2) How to knit it? (1) idézet (1) Jaques Cousteau Hat (1) játék (2) kardigán (1) karikás ostor (1) kellokukka (1) kellokukka shawl (9) kenyér (2) kesztyű (1) kicsi-lány sapka (1) kiri (11) knitting (4) knitting bag (1) knitting hat (15) knitting hats (5) knitting needle (1) knitting sock (15) könyv (1) kötés (1) kötött (1) kötött sapka (6) kötött zokni (3) lábmelegítő (1) Laminaria (8) leaf and flower shawl (3) Leaf lace (1) Leafy Lace Scarf (1) legwarmers (1) lekvár és csalamádé (1) Mathilda's shawl (2) mittens (9) moncsi (1) olasz kezdés és befejezés (1) orange Gail (1) our new dog (1) pattern with Excel (1) pendrive-"coats" (1) pite (2) poncsó (2) pumpkin (1) rainbow (1) Rocco és Vinny (1) sajt (1) scarf (2) shawl (2) shetland triangle (6) short row heel (2) sock heel with short row (1) sock yarns (4) socks (6) South Bay Shawlette (1) Springtime Bandit (1) Stretchy Bind Off (1) Swallowtail Shawl (7) táska (3) tolnai gyapjú (1) Touch me (1) tömködős piramis (1) Trinity (1) túrófánk (1) unser neuer Hund (1) unser neuer Hund) (1) uruguay-i lace (3) wool yarn (3) yarns (5) yarns and needles from Finland (1) zokni (4) zoknifonal (1)