2010. november 10., szerda

Van képem hozzá...

A beígért képek a tegnapi bejegyzésekhez. A zoknik úgy állnak, hogy mindegyiknél már "befordultam a sarkon", a második darabnál, vagyis a célegyenesben vagyok az orr irányában, még ma éjjel megkötöm, ha törik, ha szakad. Holnap postázni szeretném.

( Kössetek minél többen zoknit is, nagyon könnyű hozzájutni ezáltal a sikerélményhez. Tervezem megmutatni, ha szeretnétek, ennek a saroknak a készítését, ahogy nekem sikerült elsajátítanom.Saját találmány nagyjából, már olyan szinten megy, hogy  teljesen kiküszöböltem a likakat. Persze tanulmányoztam a külföldi videókat, de azok némelyike túl bonyolult, így próbáltam egyszerűsíteni. Amint leürültek a tűim, igyekszem lefotózni a lépéseket.)




Valamint a krumplisütő-szütyőről készült felvétel. Valóban olyan lett a benne sült kolompér, mintha gázsütőben kés(z)ült volna. Viszont nem durrant szét, mint, ahogy néha szokott nálunk, és valóban kész volt 12 perc alatt, 900 watton. Teljesen rendben volt ízre, állagra. Rita, köszönet érte, már mondtam tegnap a füledbe, istenkirálynő vagy ezért a kreációért.




5 megjegyzés:

rojalka írta...

Én kivárnám azokat a sarkokat.Mert most fonal szín gondjaim vannak. :(

Lente Julcsi írta...

Mi-csoda zoknik!! :))

Moncsi írta...

Ugye-ugye, és ma útnak is indultak... :))

Zsoofi írta...

Én nagyon várom az útmutatót!!!

zazálea írta...

:o)))

Környe Márciusban