2011. augusztus 6., szombat

Neverending story, avagy a "nem -mese" folytatódik...

Reggel első dolog volt, amit a kapun kilépve megpillantottam, egy az árkunkba odavetett elemózsiás zacskó, még a lerágott kenyérhéj is kikandikált belőle.Na bumm, ki tehet arról, hogy éppen előttünk fogyott el a harapnivaló belőle? Viszont, ha kifogyott az istenért se cipelje , bárkié is volt. Hát nem tette...A kisbolt közelsége és a csokik, "egydekás-izomlazítók", csipszek méretük miatt, mindig előttünk ürülnek ki eme áruk göngyölegei, és persze zsigerből landoltatja őket a fogyasztójuk az ablakunk alatt. Mindegy, hogy kisgyerekes, vagy felnőtt csak magában. A keze bizonyára letörne, ha a táskájába rejtené és odahaza dobná oda, ahova valók.Visszatérve a mai termésre, ha én lennék a mesebeli róka, aki a csengő-bongó gyémántfa, vagy mi alatt üldögélnék, még örömömre is szolgálna, ha a legkisebb királyfi akár ily módon is megosztaná velem a vacsoráját, és három kívánsága is lehetne...Nekem csak egy van ehhez a jóemberhez: Nézzen körül az édesanyja érkezési oldalánál, hogy vajon kívül van-e még, vagy túlhordta az a drága asszony...(ezt maximum 4 szóval is elmondhattam volna, de abban lett volna egy pi-betűvel kezdődő szó, ami itt most nem venné ki jól magát).Arra a következtetésre jutottam egyébként, a múltkori kutyás eset kapcsán is, hogy bizonyos lényeknél ezen a tanyán mindig szombatra merül le az aksi, más szóval, bizony bizony az intelligencia-biztosíték nem bírja ki az egy hetet. Kiverődik...:)))Már várom a jövő hetet, hogy legyen miről írnom...

2 megjegyzés:

Altair írta...

Nálunk a szomszéd is elénk hajtja az ilyesmit. :o)

Már gondoltam rá, hogy kiteszek egy kukát a lámpaoszlopra, de azt meg szerintem ellopnák.

peony írta...

Nekem is a kuka kihelyezése jutott eszembe... mondjuk rögzített változatban. Esetleg eleget piszkálni az önkormányzatot, és hozzájárulnának? vagy a rákényszerítik a boltost, hogy járuljon hozzá?
(tele vagyok ötletekkel, nem? LOL)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rendszeres olvasók

Címkefelhő

"...ott születtem én..." (1) "crochet baskets" (1) "little girl"hat (1) "owl"mittens (1) ( násá nóvaja szobáká (1) Adamas shawl (3) Adamas shawl. (1) Aeolian shawl (11) ajándék (2) bag (1) baltic blossoms (2) calorimetry (4) crochet (2) crochet bag (1) crochet bolero (1) crochet butterflies (1) crochet butterfly pattern (1) crochet doilies (5) crochet hat (1) crochet shopping bag (1) crocodile stich (1) család (4) Echo flower shawl (1) ékszer (1) emlékezés (4) entrelac knitting (1) fingerless gloves (2) fokhagymás leváros kalács :) (1) fonalak (3) fülvédő (1) gail pattern (1) gail shawl (18) hájas tészta (1) happy birthday (1) Haruha scarf (1) Haruni shawl (1) horgolás (2) How to knit it? (1) idézet (1) Jaques Cousteau Hat (1) játék (2) kardigán (1) karikás ostor (1) kellokukka (1) kellokukka shawl (9) kenyér (2) kesztyű (1) kicsi-lány sapka (1) kiri (11) knitting (4) knitting bag (1) knitting hat (15) knitting hats (5) knitting needle (1) knitting sock (15) könyv (1) kötés (1) kötött (1) kötött sapka (6) kötött zokni (3) lábmelegítő (1) Laminaria (8) leaf and flower shawl (3) Leaf lace (1) Leafy Lace Scarf (1) legwarmers (1) lekvár és csalamádé (1) Mathilda's shawl (2) mittens (9) moncsi (1) olasz kezdés és befejezés (1) orange Gail (1) our new dog (1) pattern with Excel (1) pendrive-"coats" (1) pite (2) poncsó (2) pumpkin (1) rainbow (1) Rocco és Vinny (1) sajt (1) scarf (2) shawl (2) shetland triangle (6) short row heel (2) sock heel with short row (1) sock yarns (4) socks (6) South Bay Shawlette (1) Springtime Bandit (1) Stretchy Bind Off (1) Swallowtail Shawl (7) táska (3) tolnai gyapjú (1) Touch me (1) tömködős piramis (1) Trinity (1) túrófánk (1) unser neuer Hund (1) unser neuer Hund) (1) uruguay-i lace (3) wool yarn (3) yarns (5) yarns and needles from Finland (1) zokni (4) zoknifonal (1)