2009. augusztus 21., péntek

Játssz Moncsival...

Kiválasztottam az ajándéknak szánt kendőket, jelentkezzetek, színekre, bár az előző bejegyzésnél már láttam, ki mit szeretne, de még egy zöld, és egy kék, szintén ajándékba kapott fonalas kendőt beneveztem. Elsősorban a helyhiányt szeretném megszüntetni, persze ez így túl ridegen hangzik. Az igazi ok, hogy annyit dicsértek mindig, muszáj viszonoznom. Legyen a határidő, mondjuk egy hét.

19 megjegyzés:

Kati írta...

Ez most komoly?
Egy megjegyzés, és már játszok is??
Juhhé!!!:D:D
Akkor én a szépséges rózsaszínest favorizálom még mindig!! Bár a többi is csudaszép!!

Moncsi írta...

Igen komoly!Miért, mit szeretnél érte tenni, van 3 rózsaszínes, majd kisorsolom. Aki olvas , az értesül róla, nem akarnám, hogy 100-ból kelljen választanom. Majd meglátjuk. Azért gondoltam erre, mert a fonalak ingyen vannak, és nem akarok így hasznot belőle. Amúgy meg a kézzel foghatatlan haszon az enyém, a barátságotok!
Puszi: M.

macus írta...

Moncsi!!
Én is szeretnék! Nekem majdnem mindegy, a zöld és a kék is nagyon tetszik!
Inkább azt mondom, ami jó nagy méretű, mert én is nagy vagyok, na nem felfelé... Bár mostanában kezdek "összemenni".
Puszi így egy nappal a szülinap után is:
Macus

Melinda írta...

Éljen-éljen!:)))
Én a kéket és a pirosat imádom a legjobban! (Tudom, hogy csak egyet kellene mondanom, de már a kettőre szűkítés is komoly erőfeszítésembe került...;D)

Sziranszki írta...

Szia! Nálam a kék a befutó! :) Isten éltessen utólag is!

Moncsi írta...

Köszönöm, hogy erre jártok, jegyzetelek, aztán majd meglátjuk. Macus, nagy kendőben nincs hiány, van, olyan, nem ezek közt, ami 3 méternél nagyobb "szárnnyal" rendelkezik, kifejezetten a hozzám hasonló méretűeknek. :)

Csilla írta...

így utólag is nagyon sok boldog szülinapot kívánok én is :o)
Mindig csodaszépek a kendőid és minden amit csinálgatsz :o)
Nekem is a piros a favorit :o)

macus írta...

Moncsi!
Akkor legyen a zöld!
Macus

Maria írta...

No, most látom, elkelt a zöld.
De azért természetesen sok boldog születésnapot.

Zsófimamája_Gabi írta...

Most néztem a picasás képtáradat. Megszámoltad már mennyi kendőt kötöttél???::))
(Még mindig a rózsaszín:)

Moncsi írta...

Gabi! Még nem számoltam, Maria, van még zöld, de sorsolok, ha nem baj, gondoltam egyszer én is hirdetek játékot, azért van ez most. Köszönöm még a jókívánságokat!

Puszi! M.

Kovácsné Julcsi írta...

Akor legyen a piros :)

Kovácsné Julcsi írta...

Valamiért nehézségekbe ütközik,ha bejegyezni akarok.Remélem sikerül.

Kriszta írta...

Wow, nekem is a piros a favorit, ha fortuna véletlenül rám tekintene, biztosan azt választanám :))))
Meghívhatlak egy limonádéra? Kukk be hozzám :)

nöné írta...

Igen nehéz a választás! Úgy látom, sokaknál a piros a nyerő. Nálam inkább a minta miatt, ugyanis már kötöttem én is Gailt, de egy sem az enyém:o(, így emiatt szívesen választanám, ha Fortuna kedvezne nekem (soha nem szokott:o((()

ercsu27 írta...

Tegnap este írtam üzenetet a két utolsó bejegyzésedhet, miért nincs meg???? :-(

Boldog szülinapot, és nézz mailt! :-)

Moncsi írta...

Én is írtam Marisnak, és az sem volt ott! Köszi itt is! Képzeld, Maris járt Szexárdon! Mindig arra jár, amerre én már hagytam lábnyomot! :)))

Timici írta...

Moncsi, nagyon nagylelkű vagy, köszi előre is a lehetőséget, én ha lehet kék kendőt szeretnék nyerni, de a rózsaszín is tetszik sőt a zöld is:D
a piros viszont nagyon nem szinem...
drukkolok magamnak;o) puszi

Moncsi írta...

Ma este, legkésőbb holnap megpróbálok sorsolni, de sok a házi feladat, azért nem vagyok erre, viszont olvasom magamat is. Puszi! M.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blogarchívum

Rendszeres olvasók

Címkefelhő

"...ott születtem én..." (1) "crochet baskets" (1) "little girl"hat (1) "owl"mittens (1) ( násá nóvaja szobáká (1) Adamas shawl (3) Adamas shawl. (1) Aeolian shawl (11) ajándék (2) bag (1) baltic blossoms (2) calorimetry (4) crochet (2) crochet bag (1) crochet bolero (1) crochet butterflies (1) crochet butterfly pattern (1) crochet doilies (5) crochet hat (1) crochet shopping bag (1) crocodile stich (1) család (4) Echo flower shawl (1) ékszer (1) emlékezés (4) entrelac knitting (1) fingerless gloves (2) fokhagymás leváros kalács :) (1) fonalak (3) fülvédő (1) gail pattern (1) gail shawl (18) hájas tészta (1) happy birthday (1) Haruha scarf (1) Haruni shawl (1) horgolás (2) How to knit it? (1) idézet (1) Jaques Cousteau Hat (1) játék (2) kardigán (1) karikás ostor (1) kellokukka (1) kellokukka shawl (9) kenyér (2) kesztyű (1) kicsi-lány sapka (1) kiri (11) knitting (4) knitting bag (1) knitting hat (15) knitting hats (5) knitting needle (1) knitting sock (15) könyv (1) kötés (1) kötött (1) kötött sapka (6) kötött zokni (3) lábmelegítő (1) Laminaria (8) leaf and flower shawl (3) Leaf lace (1) Leafy Lace Scarf (1) legwarmers (1) lekvár és csalamádé (1) Mathilda's shawl (2) mittens (9) moncsi (1) olasz kezdés és befejezés (1) orange Gail (1) our new dog (1) pattern with Excel (1) pendrive-"coats" (1) pite (2) poncsó (2) pumpkin (1) rainbow (1) Rocco és Vinny (1) sajt (1) scarf (2) shawl (2) shetland triangle (6) short row heel (2) sock heel with short row (1) sock yarns (4) socks (6) South Bay Shawlette (1) Springtime Bandit (1) Stretchy Bind Off (1) Swallowtail Shawl (7) táska (3) tolnai gyapjú (1) Touch me (1) tömködős piramis (1) Trinity (1) túrófánk (1) unser neuer Hund (1) unser neuer Hund) (1) uruguay-i lace (3) wool yarn (3) yarns (5) yarns and needles from Finland (1) zokni (4) zoknifonal (1)