2009. október 19., hétfő

Egy fecske(farok) már nem csinál nyarat...

Nem tudom, miért löktem folyton félre ezt a mintát, talán, mert csak pár sorból álló, amit ismételni kell, de hiba volt, és már kötném megint, annyira gyorsan haladtam vele., A 3. chartnál aztán kapóra jött egy éppen erre járó segítség, Ercsu személyében, így aztán pillanatok alatt összedobtam. Igaz az első két sorban még bogyóztam, de aztán abbahagytam, viszont bontani nem akaródzott, de sokkal szebbnek tűnik nekem, simán csipkésen, bogyótlanul. Úgyhogy ez az irányvonal, nincs bogyó, egyébként is csupa rondaság lett az összes.Bent készítettem a képeket, de talán látszik, és nem lett kicsi, pedig annak indult, de a kerítésre feszítés megint túl jól sikerült. Hova fogom tenni télen blokkolni őket??? Ezt még nem találtam ki, vagy nem kéne télen kendőt kötni? Nem fogom itthon szavazásra bocsátani, mert tudom a válaszokat előre. Az első kép sarkában a Moncsi-féle csendélet, edényekkel, fazékkal, amiben tej alszik, lábujjhegyen fotóztam éppen emiatt. :))

9 megjegyzés:

Kriszta írta...

Nagyon szép lett!

Melinda írta...

Jaaaaaj, hát egy ilyenre már én is régóta vágyom ám!;) Lesz is majd! A tiéd gyönyörű lett!:)

Anice kötős blogja írta...

Moncsi, ez a szín a kedvencem és a minta is! Egyszálas fonalból kötötted?
Remekül néz ki napfény ide vagy oda, én azt mondom ügyi vagy!

Moncsi írta...

Igen, egyszálasból kötöttem, háát ma aztán nem volt errefelé napfény...

Macus írta...

Moncsi!
Ez megint gyönyörű lett!

nöné írta...

Hát ez kérem szépen nagyon szépséges! Én is tervezem újra megkötni, de most már gyapjúból.

Timici írta...

szépséges lett!!! én is régóta tervbe vettem már, tudom is hogy melyik fonalból(ritkaság!), csak mindig közbe jön vmi:o)

Kataca írta...

Csodálatos!

Moncsi írta...

Olyan rendesek vagytok, lányok! Pedig én úgy látom, nagyon megnyújtottam, és túl laza lett, ezért félve tettem ide. Ezt már direkt vékonyabb, 5.5, tűvel kötöttem, rájöttem, szebbek a minták, ha tömörebbek, de a végén nyúlik, mint a rétestészta. De Ti szeretitek azt is, köszi! :))))

Környe Márciusban