2009. július 5., vasárnap

Citrus mix

Színeiben emlékeztet mindenféle citrus gyümölcsre, jobban mondva kétfélére, a narancs ugyebár narancsra, a sárga az citrom maga, a fehér pedig, háát, az is citrom, de fagyiban, ebben a melegben, az "éhes disznó" és az ő álmodása...fagyott nyaflantyról. Ím a második pamutkendő. Eredetileg horgoláshoz vettem ezt a fonalat, de nem akart meghorgolódni, olyan lassan növekedett, bármibe kezdtem. Valamint túl merev volt, de így kötve más, amilyennek lennie kell szerény véleményem szerint. De fényképezkedni már nem akart, mire egyik szárnyát feltettem a"modellre", a másik csúszott lefelé, úgyhogy ilyen féloldalas lett. Megelégelvén földobtam a már nem túl harsogó zöld orgonabokorra, na ott aztán megállapodott.

5 megjegyzés:

Marikje írta...

Meseszép Moncsi. Ez a model nem akarja ezt a kendőt vedd el tőle
:)

Kati írta...

Nagyon tetszik ez a citrus-keverék:)

Moncsi írta...

Köszönöm Lányok! Még van egy félkész ebből a fonalból, legalább ürülnek a tárolóeszközök, viszont kendőként nagyobb helyet foglalnak el.

Gabella írta...

Nekem is nagyon tetszik! A pamut kendőt ugye nem kell blokkolni?

És ez a minta elérhető valahol magyar változatban?

Moncsi írta...

Csak kiöblítettem, és simán kicsiptettem a kötélre, a szélét próbáltam cikk-cakkban formázni. A minta Gail, , nincs magyarul, csak Gyöngyi magyarázataival.

Környe Márciusban