2009. július 25., szombat

Málnafagyi...

Megszületett a rózsaszín Gail, olyan kislányos méretben, na, tessék csodálkozni, direkt nem akartam, hogy "moncsiban" legyen mérhető. Ez az 1-es számú fonal a tolnaiakból, de a színmintán túl babarózsaszínnek tűnt, de Ercsu megnyugtatott, hogy nem az, és tényleg nem. Olyan málnafagyi-pasztellszín. Vagy eper, ki mit szeret.Mivel ma már nem olvadt a hajam a terasztető alatt, így volt bátorságom kiülni, és befejezni, de elszámoltam magam, mert még mindig van 4 megkezdett darab, hát ezek sosem fogynak el. De hogyan is tennék, mikor mindig belekezdek valamibe, megkötöm félig őket, aztán meg felváltva, ügyelve a minták keveredésének elkerülésére. A képek nem valami hitelesek, mert addigra hétágra sütött a nap, és bolond szél is fújt. De még lehet, készítek újakat. Most mindenesetre siettem, hogy lássátok, és ne legyen hiányérzetetek, hogy Moncsi hallgat.

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

Tényleg nem olyan erős a szine? Mert én is szeretnék egy rózsaszín kendőt, de féltem, hogy túl erős...
Hányas tűvel kötötted? Megint 8-assal?
Ja, egyébként nagyon tetszik, jó szellős, nyárias :)

Moncsi írta...

Most már áttértem a vékonyabb tűkre, ezt 5.5-sel kötöttem.De haladós volt így is, és szebb a minta is. Tényleg jó színe van, vágj bele. Én nem vagyok egy lányos-rózsaszínes egyéniség, de ez tetszik!

nöné írta...

Moncsikám, kigondoltam Neked egy művésznevet, ha nem haragszol meg érte: a Gail Nagyasszonya. Mit szólsz hozzá? Joggal érdemelted ki ezt a címet, mert már nem is tudom, hanyadik Gailon vagy túl. Már elvesztettem a számolás fonalát:o) De még a kötőseimé megvannak:o)

Timici írta...

nagyon szépséges lett! gratula!:o)
én is pont arra gondoltam, mint Gyöngyi, hogy ez a Gail Neked nagyon bejött, mert már nem is tudom hányadik színben kötöd meg, de nekem is nagyon tetszik, ha minden jól megy legalább kettő nekem is lesz:o)

Moncsi írta...

Köszi, Timici! Már teljesen kívülről készült ez az utolsó, a szegélyt sem néztem, ez ám az agytorna!!

Környe Márciusban