2009. november 9., hétfő

Gyerekek képekben...

Balázs ovis képei, lent a ballagási, igazán jól elfuserált kép, még csak nem is úgy csinálták, hogy középre nézzen. Ennél én is jobbakat készítek, akár telefonnal is. A csacsi helyett nyuszit kellett volna nekiadni, de jártunk ám fogszabályozásra, ám miután kétszer is eltört a szerkezet, kivehető förtelem volt, abbahagytuk. Apja úgy döntött, ha akarja majd 18 éves kora után megszabályoztatja rágószájszervét. Egyébként annyi beszédhibás "híres"ember szaladgál a médiában, hogy még nincs minden elveszve.Kék a szeme.../ez még lemaradt/


Flórián 16. születésnapján, Papáéknál, a kisbaba, unokaöcsém, Felicián. Bazsika folytatván a bohócos-vonalat, alsógatyával a fején pózol.Korábban említettem, hogy órákig"beszélgetett" a plüsseihez, itt valószínű a Maci valami viccet mesélt neki./ Balázs is koraszülött volt, majd elfelejtettem, szintén 31 hétre született, mint Bálint, 2170 grammal, 47 centivel. Már akkor is versenyeztek, vagy csak nem bírták tovább velem :). Milyen jó ötletnek tűnt akkor, hogy egyező kezdőbetűs nevük legyen, aztán évekig dadogtunk, ha szólítottuk őket, vagy beszéltünk róluk: Ba...Bá...Ba...stb./ Bazsika éneket tanul, ezzel szemben tavaly mindössze kettest sikerült "elérnie" ebből a tárgyból.

Ehhez vajon, mit fűzzek hozzá? Bálint is próbálkozik Balázs nyomdokaiba lépni, itt Felike játéka alá feküdt.


Bálint - túlöltözve, és Flórián. Apa-sok hajjal, Bálintka, mécsestörés közben. Gyakori volt nála ez az arckifejezés... Szintén egy óvodában készült kép, de ez jól sikerült!!! Az örökös versengés és irigykedés jele: muszáj volt beleülni a babakocsiba! De nemcsak versenyeztek, mert mikor még Bazs. kicsi volt, és csak feküdt a hátán, vagy a hasán, Bálint folyton produkálta magát előtte. Egy ilyen produkció "véres" véget ért, egy hideg , mit hideg, fagyos estén. Épp a pelenkázón volt Öcsike, fürdés után, Bátyus meg ugrált neki az ágyunkon, addig pattogott, míg lepattant, neki az öntötttvas radiátornak, persze felrepedt a fején a bőr, azóta ott haj sem nő neki. Kapkodtunk fűhöz-fához, szaladtunk volna(nem a vargához), hanem az orvoshoz, de az autó a nagy hideg miatt körbebarikádozva, fagy ellen. Így apa ölbe kapva rohant vele végig az utcán, este 8 után. Kapott bele két kapcsot, de a nyoma az örökös... Azóta sem hagyja békén az apját! A szakáll meg kifejezetten a kedvelt játékok közé tartozott.



Bálintnak is van eldőlős képe.Jól megfigyelve, meg is ijedt rendesen. Ha jobban megnézem azokat a babákat én kötöttem, de már nem is emlékeztem rájuk!

1 megjegyzés:

Moncsi írta...

Tényleg nem emlékeztem a babákra, és nem tudom, hol lehetnek, valószínű a padláson valami zsákban. :( De látod a ballagós képet, ovisat, erről írtam Nálad. Ezért még fizettünk is!

Környe Márciusban