2010. február 18., csütörtök

Moncsi...

Most ezeket a képeket "orvosi szemmel" nézzétek! Tényleg olyan sz*r színem van? A szemem körül néha sárgulok, és a "pofikámon" sem tűnik természetesnek a pír. Pedig esküszöm, ma még nem is ittam( meg vagy 100 éve legalább).

(Nna, most nem a bordó felső volt rajtam, és talán a háttér is megfelelő, nincsenek ligő-lógó rongyocskák.)

Maris: hajat mostam!

12 megjegyzés:

nöné írta...

olyan kis vékonkának tűnik most az arcod, főleg a nyári fotókhoz képest! Te Moncsi, eszel Te eleget:o)???

Moncsi írta...

Enni nem szoktam, Gyöngyi!Csak zabbantani! És látnád csak, ami nem látszik... Igyekeztem kedvező oldalról mutogatni a fejem. Rendes, hogy aggódol, ezek szerint a szememmel is baj van, én akkorának látom az arcomat, mint egy szívlapát...

Maris írta...

Tél vége van, Mocsi, hogy akarsz kinézni? :-)
Én is pont tegnap mentem be a patikába multivitamint venni, mert ijesztő színem van, és folyton alszom. Ha egészségesnek akarok látszani, az fél kiló alapozóba kerül, meg ilyen kis pirosítógyöngyök is kellenek.
Nem voltunk napon október óta...
Majd a friss tavaszi szellőtől kivirulunk :-)
Addig meg tilos sápasztó színeket hordani, punktum.

Kriszta írta...

Igen, én is erre gondoltam, hogy ahhoz képest, hogy mióta nem láttunk napfényt, teljesen normális a sápadtságod. :)

Moncsi írta...

Köszi, Lányok! De attól én még sárgulok néha, bár öcsém(doki) azt mondta, amíg a szeme fehérje nem sárga, ne aggódjak.

ercsu27 írta...

Szerintem is tiszta gizda vagy!:-)
Tessék közzétenni a fogyós-receptedet! :-)

Én inkább azt látom, hogy fáradt vagy...Pihizel eleget?

Rózsaszín pöttyök írta...

A vashiányomnak gyakorlatilag egyetlen jele volt: a tiedhez hasonló sápadt bőr. (A vérnyomásom alacsony, mert esetleg a bágyadtság is jelezheti...) És mindenki azzal indított ilyenkor tél végén, hogy hú, de sápadt vagyok. (Én meg ugyanezeket mondtam, hogy nem süt a nap, stb.)

Most rendezett a vasam és tényleg pirospozsgás a bőröm. :-)

Moncsi írta...

Ercsu, mást se csinálok, csak pihizek. na, jó, ma megint megsütöttem a tegnapi süti lapjait, így lett két tálca Kinder szelet. Tele vagyok a szagokkal, meg hát csak folyton kóstolgattam, jó lesz-e. De amúgy semmi dolgom. Kicsit már várom, hogy kint is lehessen lenni, mozogni, mert csak a tespedés van. (ezek nem az én szavaim, azt ugye tudjátok)

Tinkmara írta...

Drágám, szerintem is olyan soványka vagy, nem más. És bárhogy is van, a világítás is sápisztya az embert. Nekem nagyon teccöl. Na, nem úúúgy! :)) Majd azok a tavaszi napok, meg a 40 fokos hőguta ad neked színt, ha ez a vágyad. Az álmokór itt is tombol, de szerintem ez természetes, egy ilyen hosszú, hideg, havas tél után.
Ne aggodalmaskodj, ha étvágyad van és amúgy erőd is, ha éppen nem alszol, :)) és minden más, működik, akkor csak a tavszt várod nagyon.
Ja, nálunk még mindig bokáig ér a hó... ehh...

Macus írta...

Azért figyelj oda, de majd ideér tán a tavasz...
A szemed fehérje ne legyen sárga, mert az nagy baj. A zuramnak tavaly az volt... Kórházazott is rendesen.

Altair írta...

Vakuval nem ééér! :o) Nappali fénynél készült fotók kellenek.

Aludj napi 8 órát, igyál napi 2 l-t, egyél húst c-vitaminnal (salátával) és mondd meg az öcsédnek, hogy pi-tessen tesztcsíkra! :o) Csak, hogy biztos legyen, a veséd rendben van.

Robi írta...

Tényleg sovány az arcod, de ez teljesen természetes. Valóban úgy van, hogy ameddig a szem fehérje fehér, addig nincs semmi gond. Sem a májjal, sem semmivel.:D

Szóval nincs ok a pánikra. Lassan jön a tavasz. Hetek kérdése. Aztán Én is ülök ki.:P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blogarchívum

Rendszeres olvasók

Címkefelhő

"...ott születtem én..." (1) "crochet baskets" (1) "little girl"hat (1) "owl"mittens (1) ( násá nóvaja szobáká (1) Adamas shawl (3) Adamas shawl. (1) Aeolian shawl (11) ajándék (2) bag (1) baltic blossoms (2) calorimetry (4) crochet (2) crochet bag (1) crochet bolero (1) crochet butterflies (1) crochet butterfly pattern (1) crochet doilies (5) crochet hat (1) crochet shopping bag (1) crocodile stich (1) család (4) Echo flower shawl (1) ékszer (1) emlékezés (4) entrelac knitting (1) fingerless gloves (2) fokhagymás leváros kalács :) (1) fonalak (3) fülvédő (1) gail pattern (1) gail shawl (18) hájas tészta (1) happy birthday (1) Haruha scarf (1) Haruni shawl (1) horgolás (2) How to knit it? (1) idézet (1) Jaques Cousteau Hat (1) játék (2) kardigán (1) karikás ostor (1) kellokukka (1) kellokukka shawl (9) kenyér (2) kesztyű (1) kicsi-lány sapka (1) kiri (11) knitting (4) knitting bag (1) knitting hat (15) knitting hats (5) knitting needle (1) knitting sock (15) könyv (1) kötés (1) kötött (1) kötött sapka (6) kötött zokni (3) lábmelegítő (1) Laminaria (8) leaf and flower shawl (3) Leaf lace (1) Leafy Lace Scarf (1) legwarmers (1) lekvár és csalamádé (1) Mathilda's shawl (2) mittens (9) moncsi (1) olasz kezdés és befejezés (1) orange Gail (1) our new dog (1) pattern with Excel (1) pendrive-"coats" (1) pite (2) poncsó (2) pumpkin (1) rainbow (1) Rocco és Vinny (1) sajt (1) scarf (2) shawl (2) shetland triangle (6) short row heel (2) sock heel with short row (1) sock yarns (4) socks (6) South Bay Shawlette (1) Springtime Bandit (1) Stretchy Bind Off (1) Swallowtail Shawl (7) táska (3) tolnai gyapjú (1) Touch me (1) tömködős piramis (1) Trinity (1) túrófánk (1) unser neuer Hund (1) unser neuer Hund) (1) uruguay-i lace (3) wool yarn (3) yarns (5) yarns and needles from Finland (1) zokni (4) zoknifonal (1)