2010. május 6., csütörtök

Blokkoltam...

Igen, Ica, jól mondja Melinda, ilyen, mikor elbújok egy kendő mögé. Legalább nem sokkolok senkit. :) Könnycseppek a fantázianeve, de erről többet nem mondhatok. Viszont: kész az előzőben mutatott Aeolian, nem is lett kicsi, de annál szebb. Valamint egypár uruléces is kerítésre éretten állt a szekrényben. Olyan jó kis szél fújdogált, hogy mire a másodikat csíptettem, a Sivatagi már száradt is meg. A leveleset pedig valahogy elszúrtam, mert nem engedte a szélét kifeszíteni, majd még egyszer megpróbálom, pedig rugalmasan láncoltam, de mégsem engedett az anyag. /Jóvanna, egyszer én is elronthatok valamit!!/


Melindaaa! Ideje lenne alágyújtani a festőfazék alá! :)))

10 megjegyzés:

Ilona írta...

Húúúú Moncsiii, mindegyik olyan nagyon ..... Csodálatos színe van mindnek. És igen, Melinda visszatérhetne már eredeti hivatásához!

bucilla írta...

Nagyon jóóóók! Már az előző post-ban is nagyon ígéretesen festettek ezek a kendőcskék:)És ez az iram!Hihetetlen:) Nem szikráznak a tűk a kezedben? ;)

Macus írta...

Annyira gyönyörűek!!!
Nem baj, most már én is belevágtam az első Kiribe (mármint a kötésébe). :)

Moncsi írta...

Szia Buci! Rád is vonatkozik, amit Melindának írtam, csak nem tudtam, hogy gépközelben vagy-e már. Nem szikráznak, az elég veszélyes lenne, akkor állandóan "égne a kezem alatt a munka". Bambusztűkről lévén szó. Macus, láttam a kiridet, az nem nehéz és menni fog!!!

Melinda írta...

Parancs!:DDD

Keri! Szépségesek - kell-e ezt egyáltalán mondanom? ..... Naná! A nyilvánvalót sem árt időnként elismételgetni.:x:x:x

Zsófimamája_Gabi írta...

Nagyon finom színek:))Mintha fagyik lennének:)

(Csak zárójelben kérdezem, hogy kaptál-e tőlem valamit emilben, mert mostanában több küldeményem elpárolgott, visszajelzés nélkül...)

Moncsi írta...

Gabi! Kaptam, képeslapot! Egy"összegben" köszöntem meg mindenkinek a rámgondolást "a iwiwen".

Irenka írta...

Mooncsi! Ezek csodaszééépek! Te pedig csodaügyes vagy! Én most kötöm az első gail-emet, de nehéz fonalat találni hozzá. Amikből te dolgozol, annyira illenek a mintákhoz! Nálam fonalvásárlási tilalom van :(

Tinkmara írta...

Gyönyörűek. Csodaszép színek... és én már alig várom a tudodmit... ;)

zsoka írta...

Jaj ,de nagyon szépek!!!!!
Ha enyhülne a kedvem a kendő kötés iránt ,ti mindig újra élesztitek:-))

Környe Márciusban