2010. május 24., hétfő

Nem láttátok...

...valahol a "szövegládámat"? Hiába fogalmazom a beszámolót, csak nem érek ide vele. Lehet, hogy Adélnál maradt? A lényeg: nagyon jól éreztem magam, beszéltem sokat, jókat nevettek a Lányok a hülyeségeimen, de senkinek nem kellett az a bizonyos pelus. Azt kaptam, amit vártam, élőben is kedvesek, aranyosak, közvetlenek a blogbarátnőim. Jól esett a lelkemnek a kis környezetváltozás. Talán Betti volt az, aki várakozásaimat felülmúlta, a kis huncut leányzó! Tetszik az eszejárása, csupa élet női személy! (...és nem falánk...!) Jó lenne, ha ezzel a társasággal összejönne az a hétvégi buli. (hogy mi lesz ott megfizetve??) Összefoglalva: itt a környezetemben nem találkozok olyan emberekkel, akik nem kérkednek azzal, amit tudnak, ők ilyenek. (itt arra "büszkék", amit nem tudnak).

Moncsi megy és köt, mert sok a tennivaló...Ti meg festőim, fössetek minél több gyapjat nekünk!

2 megjegyzés:

bucilla írta...

Testtömegileg múltam felül? ;)Fel voltam dobva a sok kedves csajszi közt na, olyan aranyos volt mindenki, bármikor bármennyi időt el tudnék veletek tölteni! Azért örülsz ugye, hogy most már személyesen is ismersz?

Moncsi írta...

Azért ezt kéne hallania Norbi "mesternek" is. Azon versenyzünk, kinek volt nagyobb a térfogata?! Jobb lesz, ha összes apdétjét kihajítja, mert ennyi jókedvet csak akkor lehet átélni, ha "minden gömbölyű". Örülök hát! :)

Környe Márciusban