2010. augusztus 10., kedd

A napfény íze...

Íme, Ercsu kendője, Barka-Gilicéből. Három nap alatt, /talán közben valahol egy paci is jobblétre szenderült/, agymenés: lóhalálában készült. Volt hétvégén részleges tetőcsere. Más lábát kellett, hogy szagoljam /:)))/, mert az enyémeket már nem éreztem a sok talpalásban, de mindeközben kötöttem, titkon, itt is voltam, ott is voltam. Ma végre befejeztem, pedig egy lakodalomra valót főztem is. Csupa egyszerű dolgot, pörkölt, paradicsomos-oldalasos,édeskáposztásos epegyilkos étket.

Ezt a kendőt pedig annyira akartam már mutatni, hogy csak így blokkolatlanul vetem ide elétek. Talán kivehetőek a szélén végigfutó levelek, a "levendula mezők" össze-nem-érő végtelenbe futó párhuzamosságai mindenesetre igen. A könyv csak afféle ráadás a hangulathoz, nem klasszikus szépirodalom, de van jótéteményes hatása.








11 megjegyzés:

Irenka írta...

Hurrááá! Akkor én is :-))!

Macus írta...

Kíváncsian várom!

PETUNIA írta...

Nagyon szépséges :o)

Macus írta...

Hú, ez szép lett ám!

ercsu27 írta...

Woooww! :-)

Még senki nem készült el vele rajtad kívül (a tudomásom szerint).

Elképzeltelek, ahogy lekötsz két sort, feladogatsz pár tucat cserepet, keversz egyet az epegyilkoson, megint két sor...:-)

Jól néz ki nagyon! Klasszak ezek a barkaságok nyári cuccokhoz.

KicsiKató írta...

3 nap??? És azon belül kb. hány óra/nap?:) Jajjh, nagyon szépséges lett!!:)

bucilla írta...

Nagyon szép lett! Még így, blokkolás előtt is:) Cégért vissza lehet tenni? ;)

Kriszti írta...

Eddig tartottam magam, a "nem szabad újat kezdeni, amíg valamit be nem fejezek" elvhez. Erre ma reggel szembe jön velem ez a gyönyörűség... Nagyon tetszik!

Irenka írta...

Moncsi, fantasztikus vagy!! Ennyi munkát elvégzel és csak úgy "mellesleg" annyit kötsz, mint akinek egyéb dolga sincs, és GYÖNYÖRŰEN!

Kriszta írta...

Álomszép!!!

Csilla írta...

Nagyon szép lett ez is...

Környe Márciusban