2011. szeptember 6., kedd

AntiMurphy...

Már amennyiben létezhet efféle kifejezés, arra vonatkozólag, hogy, ami elveszettnek tűnik, nem biztos, hogy el is tudott veszni, csak rossz helyen keressük.

Idegbaj elmúlt, gyomor eredeti méretében. Igazolván, ellenőrző előkerült. P. előbb ért haza, mint B. tegnap, így még aggódhattam magam miatt, és amiatt volt ez, mert vasárnap sok volt a gépezéses-játék, kevesebb az odafigyeléses ellenőrzés hátizsákilag. Mindenesetre fejben "testgyakoroltam", és lapos kúszásban voltam, nem is léteztem, úgy gondolván, jobb lesz ez így, amíg a fent említett dolgokat fel nem leljük.Csak semmi hirtelen szóvirág, és felcsattanás, felhorkanás meg sem fordult a fejecskémben. Mikor B. hazaért, újra lejátszottuk, ki hol látta, merre tehette, mit pakolt rá...Könyvek ki a zsákból, P. csak elhúzott egy nem használt cipzárat, és ....ott volt benne minden. B. ráadásul ugye emiatt vitte is magával. Azért megúsztuk csöndben. Kérdés: Mibe került emiatt a hülyeségünk miatt a vonatjegy? 550-be, na jó, akkor azt a béredből levonom, Moncsi. Hát ilyen kijelentések gyakrabban hangzanak el, viszont a lapos kúszás kitartott egész délután, mert arra nem is mertem vetemedni, hogy gépet bekapcsoljam. Na, akkor lett volna ráadás testedzés, mert azzal végképp elrúgtam volna apánál a pöttyöst.

3 megjegyzés:

ercsu27 írta...

Mondtam én, hogy valami biztos helyen van a cucc! :-)

Babi néni írta...

És fordított esetben, az urad is "tart" tőled? ;o)

Ez valahogy a fiúgyerekekbe van kódolva, hogy még ha be is rakják stb., akkor is lehet keresgetni. Komolyan, ha annyi százasom lenne minden tárgy után, amit nekem kellett megtalálni... Nálunk a férjem után is. Tegnap pont a gyerek iskolai gagyi telefonját dugta el (kártyát akart benne cserélni), félórát kerestem, mire meglett a konyhaszekrény tetején. :o)

Moncsi írta...

Biztos tart, de nem mondja, amúgy fél kézzel lenyomom, ezzel azért tisztában van. :)))

Környe Márciusban