2012. január 31., kedd

Mai penzum

 Gyorsan mostam kettőt, befejezem az előző bejegyzés alsó képen lévő zokniját,hogy legyen mit a lábamra húzni. A meglévő köbméternyi mennyiségben sosem találok olyat, ami megfelelő lenne.Holnapra útra készen áll a táskám, várnak a sebészeten. Remélem az elvégzett laborvizsgálatok eredményei jók a műtéthez, mármint értékek tekintetében. Mert annyi eszem nem volt, hogy erre rákérdezzek, de talán nem lesz gond. A szívem nem ver már félre, miután az új háziorvos által felírt plusz vérnyomás csökkentőt nem szedem, pár napig szedtem, de olyan zakatolást okozott, mintha ketrecből akarna a ketyegőm kitörni. Inkább abbahagytam, így a jó. De tényleg, én mondjam meg egy dokinak, hogy mit kéne felírnia, hogy a többi pirulával ne vesszen össze mellékhatásilag?! Némi munícióval feltöltöttem a hűtőt, kaja van itt-ott elrakva, fagyasztva, hogy a két Herczeg tudjon mit enni, nem tudom miért van az az érzésem, hogy nem fognak boldogulni ebben a pár napban, de jobban belegondolva sosem voltak magukra hagyva.

Itt az idő elvágni a köldökzsinórt...

 / Viszont aggódom a fonalaimért, mert apa a múlt héten redőnyszerelés közben tett pár végzetesnek tűnő utalást arra, hogy majd ő rendet csinál itt, miután nehezen fért az ablakhoz a mindenfelé elhelyezett gyapjúkupacaimtól. Valószínű én vagyok a hülye, hogy emiatt parázok a leginkább, nem amiatt, hogy esetleg ....ezt le sem írom./

Csók mindenkinek!

13 megjegyzés:

Altair írta...

Nem tudom, mit illene írni egy műtét előtt, de remélem, hogy minden rendben lesz (a fonalaiddal is) és hamar-hamar meggyógyulsz!Jobbulást!

Moncsi írta...

Úgy legyen! :)) Amúgy meg nem félek egyáltalán, olyan semleges érzés van bennem. Amint tudok, jelentkezem.

aniko66 írta...

Mielőbbi gyors felépülést, a lábadozás alatt sok-sok "bütykölést" kívánok! (Hadd örüljön apa, hogy bedolgozódnak a fonalak!)

Cathlen-Kata(katamese.hu) írta...

Jobbulást kívánok és várlak vissza én is!

Sziranszki írta...

Mielőbbi gyógyulást! Még véletlenül sem a veszprémi kórházba jössz, ugye? (csak mert itt átugrottam volna meglátogatni :)

rozi írta...

Gyógyulj meg mielőbb!!!Várom a mielőbbi jelentkezésed!

Macus írta...

Minden rendben lesz, pikk-pakk jól leszel!

Tapasztalatból mondom.
Pussz!

Moncsi írta...

Köszi, Lányok!

Kriszta a siófoki az két ugrásra van Tőled, de azért ne ugrándozzál, még nem tudsz átkelni a Balatonon. :)) Majd utána beszámolok.

a Matula ikrek írta...

Azért drukkolunk Neked.
A fiúk tuti nem halnak éhen. ;o)
A rendrakást a fonalaid közt csakis úgy lehetett érteni, hogy mire hazaérsz ott terem egy csodás polc, még csodásabb óriási műanyag tárolódobozokkal, és színek szerint osztályozva lesznek bennük a gyapjak... ;o)

Maria írta...

Minden jót, Moncsi.
De a fonalakat inkább dugd be az ágy alá vagy valahová tüntesd el szem elől addig is.

Moncsi írta...

Ááá a polc, meg a tárolók biztosan nem lesznek meg. Mondjuk van egy csomó műanyag dobozom, azokkal van a gond. Viszont már bedugni sem tudom sehova, konkrétan az én ágyneműtartóm dugig van. Majd fekszek rá, ha hazajöttem, akkor onnan senki nem veszi ki. :))

MrsYarnart írta...

gyógyulj meg hamar! irigyellek a bátorságodért, én egy gyáva nyúl vagyok, pedig tudom, hogy jobb túl lenni a dolgon, minél hamarabb, annál jobb. kellemes és gyors lábadozást a fonalkupacaidon (miért? ennél jobbat én el sem tudnék képzelni: egy hatalmas fonaltengeren hánykódni, mint dagobert bácsi a kacsamesékben.) moncsi, kösz a fonalas tanácsot!

Hunfalvy Délibáb:* írta...

Remélem, semmi komoly. De túl sokat dolgozol.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rendszeres olvasók

Címkefelhő

"...ott születtem én..." (1) "crochet baskets" (1) "little girl"hat (1) "owl"mittens (1) ( násá nóvaja szobáká (1) Adamas shawl (3) Adamas shawl. (1) Aeolian shawl (11) ajándék (2) bag (1) baltic blossoms (2) calorimetry (4) crochet (2) crochet bag (1) crochet bolero (1) crochet butterflies (1) crochet butterfly pattern (1) crochet doilies (5) crochet hat (1) crochet shopping bag (1) crocodile stich (1) család (4) Echo flower shawl (1) ékszer (1) emlékezés (4) entrelac knitting (1) fingerless gloves (2) fokhagymás leváros kalács :) (1) fonalak (3) fülvédő (1) gail pattern (1) gail shawl (18) hájas tészta (1) happy birthday (1) Haruha scarf (1) Haruni shawl (1) horgolás (2) How to knit it? (1) idézet (1) Jaques Cousteau Hat (1) játék (2) kardigán (1) karikás ostor (1) kellokukka (1) kellokukka shawl (9) kenyér (2) kesztyű (1) kicsi-lány sapka (1) kiri (11) knitting (4) knitting bag (1) knitting hat (15) knitting hats (5) knitting needle (1) knitting sock (15) könyv (1) kötés (1) kötött (1) kötött sapka (6) kötött zokni (3) lábmelegítő (1) Laminaria (8) leaf and flower shawl (3) Leaf lace (1) Leafy Lace Scarf (1) legwarmers (1) lekvár és csalamádé (1) Mathilda's shawl (2) mittens (9) moncsi (1) olasz kezdés és befejezés (1) orange Gail (1) our new dog (1) pattern with Excel (1) pendrive-"coats" (1) pite (2) poncsó (2) pumpkin (1) rainbow (1) Rocco és Vinny (1) sajt (1) scarf (2) shawl (2) shetland triangle (6) short row heel (2) sock heel with short row (1) sock yarns (4) socks (6) South Bay Shawlette (1) Springtime Bandit (1) Stretchy Bind Off (1) Swallowtail Shawl (7) táska (3) tolnai gyapjú (1) Touch me (1) tömködős piramis (1) Trinity (1) túrófánk (1) unser neuer Hund (1) unser neuer Hund) (1) uruguay-i lace (3) wool yarn (3) yarns (5) yarns and needles from Finland (1) zokni (4) zoknifonal (1)