2012. január 31., kedd

Mai penzum

 Gyorsan mostam kettőt, befejezem az előző bejegyzés alsó képen lévő zokniját,hogy legyen mit a lábamra húzni. A meglévő köbméternyi mennyiségben sosem találok olyat, ami megfelelő lenne.Holnapra útra készen áll a táskám, várnak a sebészeten. Remélem az elvégzett laborvizsgálatok eredményei jók a műtéthez, mármint értékek tekintetében. Mert annyi eszem nem volt, hogy erre rákérdezzek, de talán nem lesz gond. A szívem nem ver már félre, miután az új háziorvos által felírt plusz vérnyomás csökkentőt nem szedem, pár napig szedtem, de olyan zakatolást okozott, mintha ketrecből akarna a ketyegőm kitörni. Inkább abbahagytam, így a jó. De tényleg, én mondjam meg egy dokinak, hogy mit kéne felírnia, hogy a többi pirulával ne vesszen össze mellékhatásilag?! Némi munícióval feltöltöttem a hűtőt, kaja van itt-ott elrakva, fagyasztva, hogy a két Herczeg tudjon mit enni, nem tudom miért van az az érzésem, hogy nem fognak boldogulni ebben a pár napban, de jobban belegondolva sosem voltak magukra hagyva.

Itt az idő elvágni a köldökzsinórt...

 / Viszont aggódom a fonalaimért, mert apa a múlt héten redőnyszerelés közben tett pár végzetesnek tűnő utalást arra, hogy majd ő rendet csinál itt, miután nehezen fért az ablakhoz a mindenfelé elhelyezett gyapjúkupacaimtól. Valószínű én vagyok a hülye, hogy emiatt parázok a leginkább, nem amiatt, hogy esetleg ....ezt le sem írom./

Csók mindenkinek!

12 megjegyzés:

Babi néni írta...

Nem tudom, mit illene írni egy műtét előtt, de remélem, hogy minden rendben lesz (a fonalaiddal is) és hamar-hamar meggyógyulsz!



Jobbulást!

Moncsi írta...

Úgy legyen! :)) Amúgy meg nem félek egyáltalán, olyan semleges érzés van bennem. Amint tudok, jelentkezem.

aniko66 írta...

Mielőbbi gyors felépülést, a lábadozás alatt sok-sok "bütykölést" kívánok! (Hadd örüljön apa, hogy bedolgozódnak a fonalak!)

CathlenKata írta...

Jobbulást kívánok és várlak vissza én is!

rozi írta...

Gyógyulj meg mielőbb!!!Várom a mielőbbi jelentkezésed!

Macus írta...

Minden rendben lesz, pikk-pakk jól leszel!

Tapasztalatból mondom.
Pussz!

Moncsi írta...

Köszi, Lányok!

Kriszta a siófoki az két ugrásra van Tőled, de azért ne ugrándozzál, még nem tudsz átkelni a Balatonon. :)) Majd utána beszámolok.

a Matula ikrek írta...

Azért drukkolunk Neked.
A fiúk tuti nem halnak éhen. ;o)
A rendrakást a fonalaid közt csakis úgy lehetett érteni, hogy mire hazaérsz ott terem egy csodás polc, még csodásabb óriási műanyag tárolódobozokkal, és színek szerint osztályozva lesznek bennük a gyapjak... ;o)

Maria írta...

Minden jót, Moncsi.
De a fonalakat inkább dugd be az ágy alá vagy valahová tüntesd el szem elől addig is.

Moncsi írta...

Ááá a polc, meg a tárolók biztosan nem lesznek meg. Mondjuk van egy csomó műanyag dobozom, azokkal van a gond. Viszont már bedugni sem tudom sehova, konkrétan az én ágyneműtartóm dugig van. Majd fekszek rá, ha hazajöttem, akkor onnan senki nem veszi ki. :))

MrsYarnart írta...

gyógyulj meg hamar! irigyellek a bátorságodért, én egy gyáva nyúl vagyok, pedig tudom, hogy jobb túl lenni a dolgon, minél hamarabb, annál jobb. kellemes és gyors lábadozást a fonalkupacaidon (miért? ennél jobbat én el sem tudnék képzelni: egy hatalmas fonaltengeren hánykódni, mint dagobert bácsi a kacsamesékben.) moncsi, kösz a fonalas tanácsot!

Hunfalvy Délibáb:* írta...

Remélem, semmi komoly. De túl sokat dolgozol.

Környe Márciusban