2012. január 10., kedd

Még itt vagyok

Teljesen biztos vagyok benne, hogy a rozsomákok családjához tartozom, (népies nevén: torkos borz:)), aki szív is rendesen.Azért a biztonság kedvéért elmentem a house dr-hoz, aki új a faluban, mit javasol. Azt mondta, semmi esetre se menjek a kórházba, mert úgysem lesz semmi a műtétből ilyen állapotban. Kicsit mérgezem a szervezetem antibiotikummal, és majd esetleg két hét múlva próbáljam meg újra. Így visszamondtam az eseményt, és nyomom tovább az ágyat. Hol a hideg ráz, hogy kilazulnak bennem a csavarok, hol meg patakokban folyik a víz hab testem árkaiban. :o Viszont tegnap nem kellett mosogatnom, apa megcsinálta, és még a gyógybogyóért is elment a patikába. Ő is szivornyázik velem, mert ugye passzította a szolgálatokat a távollétemhez, így mehet egymás után nappalosba dolgozni.

Köszönöm Nektek az együttérzést, igyekszem meggyógyulni, nem is üldögélek itt tovább. Amit még megemlítenék, hogy 4 napja nem ittam kávét, ez mondjuk lényegtelen, és péntek óta egy megveszekedett ráhajtást sem tettem tűre, ez jobban aggaszt, viszont fekve nem tudok kötni.Ülve viszont fázok...Nyavalygást berekesztem...

Puszi

9 megjegyzés:

nöné írta...

Jól elkaptad ezt a nyavalyát, hallod e! Mondjuk ebben a takony időben nem is csodálom. Gyógyulj mihamarabb, hogy amazon is mielőbb túl legyél! Aztán felejtsük el ezt a fránya évkezdetet!

rozi írta...

Gondolom te sem így képzelted a Boldog új évet!Reméljük ezután már csak rossz álom lesz az egész!Gyógyulgass és elméletben kötögess!!!!

Andicsek írta...

mielőbbi gyógyulatot kívánok én is. egyébiránt panaszkodj nyugodtan. legalábbis nekünk. mert ugye elolvassuk aztán kész megyünk továbbb. Neked meg lehet hogy jólesik. inkább nekünk mint a családnak. én speciel fejben varrok mosogatás közben. nem az erősségem a varrás, de már nagyon túl kéne rajta lennem. Anyukámnak és hugomnak szeretnék bevásárlótatyót varrni szülinapjukra... most épp a fül varrásnál tartok elméletben!:))

Macus írta...

Gyógyuljál!!!!!

ercsu27 írta...

Gyógyulj!

Moncsi írta...

Gyógyulok, de mindig van valami. Ma még a "tudjátok mi is" bejelentkezett 7 !!! nappal előbb, ezt már alig lehet überelni. De nem baj, bosszúból bespájzolok Ágitól egy csomó zoknis fonalat...

CathlenKata írta...

Jól összejött neked:-( Jobbulást!

Maria írta...

Gyógyulj meg minél hamarabb, Moncsi!
/a zoknifonal-beszerzés kétségtelenül jó terápia erre is/

bucilla írta...

Moncsikám, jobbulást kívánok neked, remélem hamar meggyógyulsz.

Környe Márciusban