2012. január 23., hétfő

Új időpont

Csak az utókornak örökítem meg, mert babonából talán nem kéne beszélnem róla, de február elsején már a második epeműtétemre kell készülődnöm, előbb utóbb csak sikerül eljutnom a kórházig. Laboreredmények még éppen jók lesznek,a táska meg úgyis útra készen áll már három hete lassan. Addig pedig igyekszem nem összeszedni ismét valami nyavalyát, éppen csak reggel korán átugrom a kisboltba kenyérfélékért, gondolom, az utcaképből már kezdek hiányozni, mert közel két hete nem mászkálok sehova, vagyis egyik reggel még a hajnali derengésben kimerészkedtem a nagyboltba is biciklivel, de szigorúan a sapka-sál jótékony rejtekébe bújva, ha látott is valaki, lehet nem ismert meg.

Szombaton kimozdultunk, kocsival, húgomnál jártunk, szüleinknek szervezett születésnapi meglepetés ebéden. Bizony az étkezéseket is minimalizálnom kell, nehogy olyasmit egyek, ami bezavar, mivel nem szokott epegörcsöm lenni, nem ebben a pár napban akarom megtudni, milyen is az...Azért az update 1-es kajákat mértékkel megkóstoltam, úgyis mint kakaspörkölt, nem volt zsíros, rántott karaj, és habkönnyű oroszkrém-torta. Két nap elteltével semmi jelét nem érzem annak, hogy problémát okozna a hétvégi "dőzsölésem".

Jó hír viszont, hogy sikerült fényképezni az új szerzeményeket, még egy motringot nem tekertem fel, de úgy látom, talán ráérünk arra még, mire többi gombóc elfogy, valószínű, kitavaszodik. Nagyon jó dolgozni ezekkel a fonalakkal, nem vékonyodnak úgy el, ha feszesen tartom, mint a lidlis-zoknisok. Kötök pár zokni-párt, aztán majd elteszem télire őket.

Vagy nem.








6 megjegyzés:

a Matula ikrek írta...

Jajj nekem, minden színátmenetes a kedvencem... :o)
Kitartás a műtétig, sikeres műtétet, és gyors lábadozást!!!

Moncsi írta...

Nekem is azok a kedvenceim! nem kell egyéb mintával bíbelődni. Köszi a többit!

nöné írta...

Hát, Moncsikám, minden jót Neked már előre is! Ezeket nem gombolyagban árulják, hogy Te szórakoztál vele?

Csilla böködéje írta...

Fel a fejjel és csak semmi izgalom. Én már epehólyag nélkül dumálok:-) nagyon féltem, de így utólag kibírható.:-) Kedden műtöttek, csütörtök délután (igaz segítséggel) de már laza vacsit főztem a csalának (meg magamnak) vasárnap a templomban ott énelektem a doki melett.
A fonalak csodásak, hol kaptad őket?

Moncsi írta...

Ágitól vannak a fonalak, 70/30 arányban a gyapjú-műszál, és motringban. Szeretek gombolyítani is, felkarra gyúrok vele. :)))Meg csuklóra, ami kell is a gyors kötéshez. Puszi Nektek, és köszi a jókívánságokat is!

Babi néni írta...

Csatlakozom a jókívánságokat szórókhoz előttem! ♥

Azért vigyázz a habkönnyű hájas sütivel, nehogy úgy járj, mint Trézsi néni a Téli berekbe, hogy meg akarták mérgezni a kóstolókkal, aztán még az orvos is. :o)

Környe Márciusban