Gyöngyöm! Muszáj elhasználni valamire ezeket az ős tolnai gyapjakat, ez a két szín már eredetileg kendő is volt, csak lebontottam, inkább takarónak való, ahogy tapogatom napról napra. :))
A buktához annyit, hogy egy sima foszlós kalács receptből készült, viszont az élesztő mellé tettem bele sütőport és szódabikarbónát is, egy-egy kiskanállal. Nagyon könnyű lett a tészta, talán emiatt.
7 megjegyzés:
hehe:) a buktákat is így kellett volna sormintáznod:)
Nagymama, akit nemrég temettünk a legfinomabb buktát készítette.. Azóta sem ettem olyan finomat..
nyami!!
Úgy látom, újabb vírus áldozata lettél:o)
Nekem is most jött le a tűimről egy entrelac nemezelésre váró tatyó, épp fürdik:o)
Gyöngyöm! Muszáj elhasználni valamire ezeket az ős tolnai gyapjakat, ez a két szín már eredetileg kendő is volt, csak lebontottam, inkább takarónak való, ahogy tapogatom napról napra. :))
A buktához annyit, hogy egy sima foszlós kalács receptből készült, viszont az élesztő mellé tettem bele sütőport és szódabikarbónát is, egy-egy kiskanállal. Nagyon könnyű lett a tészta, talán emiatt.
Jól néz ki mindkettő. Én a beiglibe is teszek élesztőt is és sütőport is.
Ennél a bejegyzésnél részemről a bukta viszi a prímet, a kötés a második helyre szorult! :) Nagyon guszta.
Megjegyzés küldése