2012. február 27., hétfő
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
2️⃣0️⃣2️⃣4️⃣.Szeptember 29.
Több, mint 2 órája bohóckodok ezekkel a képekkel, fészbúkra sehogyan sem sikerült többszöri próbálkozás ellenére. A szöveget beilleszteni v...
-
Jó,hogy fél 11-re kialudtam magam este. Legalább hallhattam a lázas ködben, ami szorongatta az agyamat,a visszahangzó napi okosságot. NEM A ...
7 megjegyzés:
hehe:) a buktákat is így kellett volna sormintáznod:)
Nagymama, akit nemrég temettünk a legfinomabb buktát készítette.. Azóta sem ettem olyan finomat..
nyami!!
Úgy látom, újabb vírus áldozata lettél:o)
Nekem is most jött le a tűimről egy entrelac nemezelésre váró tatyó, épp fürdik:o)
Gyöngyöm! Muszáj elhasználni valamire ezeket az ős tolnai gyapjakat, ez a két szín már eredetileg kendő is volt, csak lebontottam, inkább takarónak való, ahogy tapogatom napról napra. :))
A buktához annyit, hogy egy sima foszlós kalács receptből készült, viszont az élesztő mellé tettem bele sütőport és szódabikarbónát is, egy-egy kiskanállal. Nagyon könnyű lett a tészta, talán emiatt.
Jól néz ki mindkettő. Én a beiglibe is teszek élesztőt is és sütőport is.
Ennél a bejegyzésnél részemről a bukta viszi a prímet, a kötés a második helyre szorult! :) Nagyon guszta.
Megjegyzés küldése