2012. február 27., hétfő

Bukta és entrelac

7 megjegyzés:

Zsófimamája_Gabi írta...

hehe:) a buktákat is így kellett volna sormintáznod:)

Tündérlátta írta...

Nagymama, akit nemrég temettünk a legfinomabb buktát készítette.. Azóta sem ettem olyan finomat..

Lente Julcsi írta...

nyami!!

nöné írta...

Úgy látom, újabb vírus áldozata lettél:o)
Nekem is most jött le a tűimről egy entrelac nemezelésre váró tatyó, épp fürdik:o)

Moncsi írta...

Gyöngyöm! Muszáj elhasználni valamire ezeket az ős tolnai gyapjakat, ez a két szín már eredetileg kendő is volt, csak lebontottam, inkább takarónak való, ahogy tapogatom napról napra. :))

A buktához annyit, hogy egy sima foszlós kalács receptből készült, viszont az élesztő mellé tettem bele sütőport és szódabikarbónát is, egy-egy kiskanállal. Nagyon könnyű lett a tészta, talán emiatt.

Ilona írta...

Jól néz ki mindkettő. Én a beiglibe is teszek élesztőt is és sütőport is.

Cserny Cherry Ildikó írta...

Ennél a bejegyzésnél részemről a bukta viszi a prímet, a kötés a második helyre szorult! :) Nagyon guszta.

Környe Márciusban