2009. november 9., hétfő

Még képek...

Nem kell megijedni, nem hagytam abba a kötést, készen is van 4 kis kendőcske, fényképezni kéne, vagyis inkább blokkolni, de hát olyan nyálkás az idő, hogy nincs merszem kitenni a kerítésre. Más alternatívám nincs eme tevékenységhez. Ezért nem láthatóak a művek. Készül az ötödik is, az is egy kicsinyített darab lesz. (fecskécske-farkacska). Szkenneltem a képeket, ahhoz épp ideális az időjárás. Próbálok időrendben haladni. Elsőként mindennek a kezdete,már ami engem illet,ez szüleim házasságkötésének napján, 1965. április 3-án készült. Mindössze 23 évesek voltak. A képen én is rajta vagyok, rejtett módban :)).


A következő képen, Panni mama, anyukánk van, még főiskolás korából. Ezzel kapcsolatban mindig eszembe jut egy másik kép, amit nagyon szeretnék megszerezni. Valaha megvolt, de nem hiszem, hogy otthon megtalálnám. Egy 1964-es Nők Lapja címlapján szerepelt, Mama, mint pályakezdő pedagógus, éppen magnéziumot éget, kémiaórán. Már próbáltam a Nők Lapja oldalán, fórumokon érdeklődni, hátha valakinek a birtokában lenne, de sajnos nem jártam sikerrel. Aki hallja, adja tovább, milyen jó is lenne, ha rátalálhatnék!

Moncsi érettségi tablóképe: Ehhez nem tudok mit hozzáfűzni, kissé mesterkélt a kép, mire beállította a fotós, össze-vissza tapogatta az arcomat. De mindenkiét, egyébként.Valamint az osztályképünk, kissé megfakulva. Moncsi: középső sor, balról a második.

Ebben az időben még nem zavart, ha fényképeztek, két kép, amelyek szintén '84-es évjáratúak, egyik lakodalomban készült, a szégyellős, copfos a kishúgom. A másik egy igazolványkép.

Jól nézzétek meg ezeket a képeket, Moncsi egész alakos formában, azóta nem nagyon szeretem így megmutatni magam, vajon miért? :) Majd elfelejtettem, a képen már Bálint is rajta van, rejtett módban, ezt mintha írtam volna fentebb is. :)

1 megjegyzés:

Lente Julcsi írta...

Köszi a tárlatvezetést :o)

Környe Márciusban