2010. február 9., kedd

400. bejegyzésem:Meglepetés díjak és ezüstfenyő...

Anna és Mosolyrend Évi is meglepett ezzel a díjjal, bár néha azért én részemről túlzásnak érzem a kreatív jelzőt magamra vonatkoztatva, mert lényegében csak másolom, ami megtetszik. Mintákat elkészítek, nem én találom ki őket, viszont ezekbe igyekszem minél hibátlanabbul átültetni a kezem nyomát. Kéne írnom magamról? Ezért is odázgatom az ilyen felkéréseket, mert nem tudom, mit írjak, nem szeretek ilyen jellegű elemzésekbe bocsátkozni, inkább ezt ráhagyom az olvasóra, mármint hogy a megnyilvánulásaimból szűrje le, milyennek lát. Azt hiszem ezért is döntöttem úgy, hogy ne csak a fonalas dolgaimról essék szó, hanem bármiről, ezeken az oldalakon. Így aztán látható, milyen dilis, milyen lusta, néha céltalan, és kényelmes vagyok, hagyom, hogy az élet elmenjen mellettem.

Hoztam még pár képet, mert ezt nem szerettem volna megörökítetlenül hagyni, az utca túloldalán, szomszédasszonyom kertjében áll ez a fa, és olyan szépnek láttam, ahogy így rápakolta a tél az égi áldását.

Valamint a vasárnap reggelre behavazott udvarból is néhány részlet. Ez pedig a hóseprő szerszámon, elneveztem "Nimbusz 2010"-nek J.K. Rowling után szabadon, de sajnos sikerült belőle "egy csapásra" kettő "nimbusz 1005"-öt készítenem. Így most gyerekméretű a nyele, majd cserélem.Persze jogos a kérdés, amit apa is feltett, hogy mi a ...nak, ...nek kell nekem partvissal havazni, de ki vagyok én? Na ugye, ezt csak én tudom így megoldani. Meg aztán a vesszősöprű az kísértést jelent, mert teszem azt rápattanok, és csak száguldozok vele, attól a hó még ott marad. A hólapát pedig dög nehéz az én kímélendő kezecskémnek,akkor tehát mégis jóra esett a választásom.(Na ugye!)

3 megjegyzés:

Macus írta...

Én már gondolok Rólad pár dolgot, mind szépek.
Más: a fehér sál nálam világoskék félgyapjúból készül. megfejtettem a mintát. persze ami nekem volt, csak hasonló,kicsit elforgatva, átalakítva viszont olyan, mint a tied. szerintem hétvégére készen lesz.
Az olvasmányaid (az ideiek) nekem is sajátjaim. Bár Dan Brown még vár a sorára a polcon.

Moncsi írta...

Rejtélyes vagy, Macus! Azért köszönöm, hogy gondolsz rólam szépeket, nem sokan vagytok, akik ezt teszik, az olvasóim kivételek!Más meg nem érdekel már, túl vagyok azon, ki mit gondol. Itt elsősorban a nem szép dolgokra gondolok.

bolyet írta...

Szeretnék én is egy díjat átadni Neked, légyszi nézz be hozzám, várlak!

Környe Márciusban