2009. március 26., csütörtök

Pihe-puha színes álom...

Nos, gyorsan felgombócoltam két- két motringot, hogy legyen mibe böknöm, és persze, hogy nem bírtam ki. Olyan valószínűtlenül könnyű és puha, hogy szokni kell még a kezemnek, hogy nem kell erőlködve tartani a tűt.



8 megjegyzés:

nöné írta...

De jó már egyeseknek!!! Böknek itten halomra, kettesek meg csak csorgatják a nyálukat! Már teljesen kiszáradt a szám. Az én csomagocskám nem akar anyucihoz jönni, ki tudja, hol kóborolnak az én pihe-puha csodácskáim. Sírok is, és megyek tovább böködni a "hímzőcérnát"!

Moncsi írta...

Pedig egy nap alatt oda szokott érni szerintem bárhova, országon belül.Pl. karácsony előtt unokatesóm délután ötkor adta fel a csomagját, és másnap itt volt délben.Lehet, holnap már gombolyíthatsz Te is. Na, ne sírj! Hímezni azt végképp nem tudok, összefut a szemem előtt. Egyébként egy gombot sem tudok rendesen fölvarrni. Az egyszerűbb dolgok nem mennek, úgy látszik.

nöné írta...

Nem hímzek én, Te leányzó, hanem kötök. Csak olyan vékony a fonalam, mint a hímzőcérna. Nagyon szeretnék egyébként, apróságokat néha szoktam is, de nekem is összefut a szemem előtt. Pedig megleptem magam egy mostanság nagyon divatos házikóssal, de Baboo hímezgeti, nekem nincs türelmem hozzá.

Úgy látom, HBmegye kivétel, nemhogy egy nap alatt, de még két nap alatt sem ér ide a küldemény:o(((

ercsu27 írta...

Moncsi, te nem semmi vagy! :-)
Nagyon jól néznek ki! Ugye milyen finom puha?


Gyöngyi, nem kaptad még meg??? Pedig ugyanakkor adtam fel a tiédet is!

Anice kötős blogja írta...

Hát nem semmi Moncsikám, csak itt hergelsz minket. Nekem sincs még semmmim. Holnap is örzöm a bejárati kaput, ne tudd meg ma mennyit álldogáltam ott kötés meg egyebek helyett!

nöné írta...

Üdv, Anice sorstársam:o)(((

Moncsi írta...

Majd este figyelek, hogy áradoztok végre! Ma vár a házimunka, mert le lesz törve a derekam.

Timici írta...

nagyon ígéretesek a fotók, én is várom már a kékes-zöldemet, talán ma...
amúgy nekem Bp-en belül nem jön meg egy levél egy nap alatt, a múltkor is egy hét kellett:( karácsonykor meg hiába adtam fel elsőbbségivel, jóval az ünnepek után ért csak célba a csomag:( nem szeretem a magyar postát:\

Környe Márciusban