2009. március 25., szerda

Aeolian...


Nem tudom, látszik-e valami, ezek a jelölések mit takarnak?( két szem leemel, egy leköt, áthúz?) 12-szer kötöm a Yucca-t, nem lesz túl nagy? Gondolom, akkor a többit elég egyszer lekötni.

6 megjegyzés:

nöné írta...

Moncsi, Te nekem nagyon nem jössz be, mármint blogilag:o) Nap mint nap nagyon nehezen tudok bejutni Hozzád, mindig valami hülye ablakot dob fel, a blogod meg tök üres, csak a bal sáv látszik. Nem tom, mi lehet a baj.

A b jelölés csavart sima szemet jelent, tehát másképp kötöt a simát, így a szem alsó részén keresztben van a két lába.

A másik: én azt ugyanúgy csinálom, mint a másik hármas összekötést, tehát 1 leemel, 2 összeköt majd áthúz. Tudom, hogy nem ezt jelenti, hanem sztem azt, hogy leemel, leemel, leköt, és áthúz, de nekem úgy nem tetszik:o)

Moncsi írta...

Nem tudom, miért "nem jövök be". A csavart simára gondoltam én is, lehet normált is?Én meg így csinálom máshol is, kettőt emelek, l leköt, áthúz, és akkor egyenesen áll a szem. Majd Erika eloszlatja a kételyeket, remélem.

nöné írta...

Én is abban bízok:o))) Erika mindig normális simát köt, eddig én is, most gondoltam, újítok, most csavartam, különösebben nem látszik semmi sem másképp, vagy már nem tudom, hol kell keresni? A kendő itt van a fotel karján, néha-néha ránézek, gyönyörködök benne. A leányzó még nem vitte el, majd ha a jön a jóidő.

Anice kötős blogja írta...

Hali, én meg simán hármat összekötök leemelés nélkül :)

A csavart simát viszont csavarva kötöm, mert az mindig a ráhajtás fölött szokott lenni és így kerekebb lesz a lyuk szerintem, nem olyan leeresztett-szem szerű, szóval én itt látni vélem a különbséget, na.

Moncsi írta...

Köszi, még nem tartok ott, de haladok felé. A csavart simát pont olyankor szokták máshol használni, ahol nem szabad látszani a lyuknak, pl. keresztszálból szaporítás. De meglátom, melyiket választom.

ercsu27 írta...

Bocs csajok, tegnap úton voltam, nem láttam a bejegyzéseket.

Moncsi, nekem is alig akar bejönni az oldalad, mint Gyöngyinek, mindig lemaradok minden jóról! :-( :-)

Környe Márciusban