2009. március 11., szerda

Én így "bogyóztam"...

Mivel az első nekifutás inkább jó nagy beleszaladás lett, új módszert találtam ki, hogy ne kelljen tűt görbíteni. Gyöngyitől vett ötlet, hogy csak 3 öltésből álljon a bogyó. De a ráhajtásokat mellőztem, mert azokat szorítottam rá a tűre, és ezért nem tudtam lekötni. Tehát: elölről, hátulról, majd újra elölről , lazán lekötöttem a szemet, és ezt áttéve a bal tűre, újra lekötöttem, így csak egy normál szem maradt, és nem kellett vele a visszáján vacakolni, nem beszélve arról, hogy nem kell nézegetni, hogy biztos egybe kössük le. Így a fordított sorokban tényleg lehet pihenni, vagy számolgatni.


Más:S.O.S, aki már túl van ezen a részen! A chart4-c--nél a 30. sornál vagyok, ez a fordított sor, utána egy végig sima, csak négy ráhajtás van benne. A 33. sornál ugyanannyi szemszám van, mint a 31-nél, akkor ebbe már nem teszünk a középső és szélszemek mellé plusz ráhajtást?


Ercsu! Piszkos anyagiakat ma lerendeztem!

3 megjegyzés:

ercsu27 írta...

A batyuk meg úton vannak! :-)

Moncsi írta...

Köszi, akkor alig várom, hogy megérkezzen "batyu kám". Az utolsó chartnál járok, a "fecskefarok" jelöléshez kérnék egy kis magyarázatot.

ercsu27 írta...

Csavart szem. A másik szárát kötöd le, hogy csavartan álljon. Én nem kötöttem, mert a minta nem lesz szebb tőle, és csak macera. Sima szemeket kötöttem helyette.

Környe Márciusban