2009. március 10., kedd

Gyapjú

Most olvastam Ercsu levelét, a jó hír, hogy nemsokára nekem is lesz "gyapjam", bár apuka szerint inkább tollam van...

Judit! Szerintem olyanok lesznek, mint Gyöngyinél, talán némelyik szín is egyezni fog, de amint itt lesznek, fényképezem. Csak én gombolyagban kértem, nincs kedvem tekergetni.

7 megjegyzés:

nöné írta...

:o) :oD

ercsu27 írta...

Eszméletlen szöveged van! :-)

Jucuu írta...

És milyen gyapjad lesz, ha szabad megkérdezni? :)

nöné írta...

Igazán rakhatnál fel néhány aranyköpésedet, mondjuk a Moncsi oldalra, de ide sem rossz. Bár itt komoly munka folyik, kérem szépen.
Eddig többször eszembe jutottak a mai mondásaid, és egymagamban a lakásban olyan jókat röhögök. Remélem, kandikamerán keresztül
rajtam nem röhög senki!

Moncsi írta...

Ki tudja, a Nagy Testvér mindent lát, tudod!De én tényleg ilyen vicces kislány vagyok, ez is Herczegem mondása, ez aféle túlélési praktika, mivel már lassan 16 éve lopom itthon a napot. Nem engedem, hogy bármiféle gond, nehézség maga alá gyűrjön, inkább mindig töröm vmi komolytalanságon a fejem. Szoktunk mi is jókat röhögni rajtam, néha olyan "Mórickás" tudok lenni, mindenről "az" jut eszembe, így aztán nem unatkozunk.Pl. nem illik ilyennel dicsekedni, de nagy ritkán előfordul, hogy belenézünk egy "esti mesébe" felnőtteknek, és hát azt sem bírom ki röhögés nélkül, hogy mit összeszerencsétlenkednek, jó pénzért. Az alapokat a vasúton eltöltött pár év alatt sajátítottam el. Ott aztán nem volt hiány hülyeségben, és javarészt csak pasikkal voltam körülvéve.Ráadásul jó másfél évtizeddel fiatalabb kiadásban, és még a nehézségi erő sem hatott rám ekkora mértékben. (mínusz 20-25 kiló)

nöné írta...

Na, a Nagy Testvér megint fogja a fejét amint engem néz. Ez az utolsó mondat különösen tetszik!

Moncsi írta...

Nézd meg a Moncsiságok oldalam is

Környe Márciusban