2009. március 3., kedd

Aldi



Egyébként inkább gyapjút vennék, de még nem kaptam meg a fonalmintát.

9 megjegyzés:

nöné írta...

Fehívás keringőre?

Moncsi írta...

Hát nem tudom, milyenek lehetnek, pamut kevert szálas, azt írták.

Moncsi írta...

Csomag elment

Moncsi írta...

A két újság mindig duplán jön, már több, mint egy éve, azért kapod, nincs helyem tárolgatni, Anice! Neked is ment egy levélke.

Anice kötős blogja írta...

Szia, Moncsi.
Ez az aldi beetetett, mert eleinte jó gyapjúfonalakat árult, most meg ez a pamut minőségű? valami. Remélem, lesz azért, aki elvisz megnézni legalább.

Maria írta...

Sziasztok! Nem látom tisztán a címkét, de ha az van ráírva, hogy Socken effect strickgarn, akkor nyugodtan lehet venni /legalábbis saját kipróbálásig/, mert az jó minőségű zoknikötőfonal.

Moncsi írta...

Szerintem ez is olyan, mint a múltkori, amit vettél nekem, olyan kis helyes 5 dekások, és pamutok. Jajj, már fonalmérgezésem van. Apa megint rám szól, Moncsi, nem unod még? Mert volt ma pár páratlan zoknim, amelyek sikeresen "párosodtak", általam.

Moncsi írta...

Felnagyítottam a képet, és homályosan kivehető a "strickgarn" felirat, és hát zoknitűkkel készült darab van lefényképezve.Lehet, hogy jó a fonal? Csak meg kéne nézni.a

Anice kötős blogja írta...

Nagyon szépen köszönöm a terítőt és az újságokat! Lesz mit főznöm, a tokaji aszús kacsamáj volt az első, amit kinéztem, ha apa vesz hozzávalót..Ezekből lehet meríteni! :)

Környe Márciusban