2009. december 8., kedd

Shoppingoltam...

Lévén apa egészségpénztár-számlája igen "vaskosnak" tűnt, úgy döntöttünk, eltapsolunk belőle valamennyit karácsonyra, és annak reményében, hogy hasznát vehetem a "gyenge"fejecském fájásának gyógyításában.Valamint van még fájó térd-, csuklóízület, merev nyakszirt,hát-, derék-, és nagyjából minden mozgatható alkatrész-fájdalmam.

Ezt választottam, remélem, nem hiába. Apa meg is jegyezte, mindjárt jobb színem lett, ahogy költekezhettem kicsit/még jó, hogy nem sikongattam is /pirul :))/.Mert szerinte néha kényszert érzek, hogy vegyek valamit. Van is benne valami, de nem betegesen, az csak könyvre és fonalra vonatkozik. Azokra nagyon. Fonallal leálltam, a könyveket még nem rendeltem meg... Amiért leírtam ezt, arra lennék kíváncsi, van-e valaki köztetek, aki használt már ilyen készüléket, és a készülék is használt neki. Vagy megint pancser voltam, és bedőltem, mint maci a málnásba...? Ááá, de csak nem, a Medicor az világhírű márka, nem lehet, hogy bóvlit gyártanak...Meg aztán akciós is! Motyogok itt magamban, nyugtatásképpen, ugye nem lehetek ennyire szerencsétlen, hogy pont nekem ne jönne be.

4 megjegyzés:

Bernadette írta...

MOncsi, szeretni fogod :-). És a Medicor valóban nem egy rossz márka. Nekem ugyan nincs, de anno nagyon sokat használtam a betegeimnél. Igen jó fájdalomcsillapító hatása van.

Viktória írta...

Apósomnak is van állítólag nagyon jó.

Kataca írta...

Nem ismerem, de a tapasztalataidra kíváncsi lennék!
Hátha megoldás a migrénre meg a stresszes fejfájásra...bár már az egyik is segítség lenne :)

Moncsi írta...

Ma fog érkezni a szerkezet, és köszönöm, hogy ilyen pozitívak a tapasztalataitok. Elsődleges cél nálam is a migrén lenne, mert kezdek gyógyszerfüggővé vélni. És a jégakku is nagyon hideg...

Környe Márciusban